HellasVagabond Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ναι το ξερω αυτο αλλα σε ολα τα ΤΝ panel αυτο αναφερεται ξεκαθαρα δεν γραφουν 16.7m χρωματα πανω. Εξαλλου ΤΝ panel με 500:1 , 1000 δυσκολα βρισκεις ΑΝ υπαρχει καν.
pappous_soulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Παιδιά,πείρα τηλέφωνο για να παραγγείλω την 2407WFP και μου ζητάνε ένα κάρο στοιχεία. (ΑΦΜ,ΔΟΥ,κτλ) Επίσης πρέπει να προπληρώσω όλο το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας και να μου την στείλουν μετά απο 10-15 μέρες. Γιατί είναι έτσι?
pappous_soulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Question number 2: Μου είπαν οτι δεν ισχύει εγγύηση αλλαγής εντός 10 ημερών σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα. (οποιωδήποτε και αν είναι) Ότι ισχύει για την 3χρονη εγγύηση ισχύει. Τώρα εγώ τι να κάνω? Αν μου τύχει κανα πίξελ καμένο/κολλημένο μες την μέση? Να το ρισκάρω?
AzaZyL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Φίλε μου όταν αγοράζεις οθόνη παίρνεις και το ρίσκο. Πάντα έτσι ήταν. Η οθόνη αυτή είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Αλήθεια τι τιμή σου έκαναν?
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Η τιμή στο σάιτ είναι 1005 ευρώ,με την έκπτωση που μου κάνουν είναι 905 (συμπεριλαμβανομένων φ.π.α. και μεταφορικά) Εντάξει θα το πάρω το ρίσκο,απλώς είχε πει ένα παιδί οτι για οτιδήποτε μου προκύψει εντός των 10 πρώτων ημερών μπορώ να έχω αντικατάσταση.
frou-frou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Η συγκεκριμένη οθόνη έχει 16ms black to white σε review που διάβασα. http://www.dvhardware.net/review93_dell_2407wfp.html Δεν είναι εμφανές αυτό παιδιά; Γιατί κατα τα άλλα είναι φοβερή με τρομερές επιδόσεις.
NaGR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 300+ ενώ μπορείς να πάρεις την LG 24αρα? είναι πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής για να σε αφήνει αδιάφορο
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 μιας που μιλάμε για την Dell 2407WFP πιστέψτε με αξίζει τα λεφτά της. προσωπικά .. ποτε δε θα διάλεγα κάτι σε LG αν ήθελα ποιότητα.
dimitk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Στην πραγματικότητα θα ήταν επιθυμητή μια σύγκριση μεταξύ της DELL και της LG. Δεν υπάρχει καμιά βεβαιότητα ότι η DELL είναι καλύτερη από την LG και ότι αξίζει την διαφορά της τιμής. Μπορεί να έχουν βρεθεί τρόποι να γίνονται φθηνότερα τα Monitor (στην ίδια ποιότητα) και να δούμε ξαφνικά σε κανά δυο μήνες, όταν ο ανταγωνισμός το επιβάλλει, να πέφτει και η τιμή της DEL σημαντικά ή να εμφανίζεται κάποιο νέο μοντέλο καλύτερο και φθηνότερο.
frou-frou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Η Dell τα χριστούγεννα θα έχει γύρω στα 600-700 ευρώ έτσι όπως πέφτουνε οι τιμές στις οθόνες. Μην βιάζεστε όμως γιατί θα έχουνε βγεί πολύ καλύτερα μοντέλα.
AzaZyL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 16 ms έχει, όπως σχεδόν όλες.. Αυτές που δίνουν 5 και 2 είναι grey to grey..
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δυστυχώς εγώ την θέλω τώρα οπότε το να περιμένω δεν είναι απ'τις επιλογές μου. Όσον αφορά την LG,για κάποιο λόγο δεν με τραβάει η οθόνη...Εν τω μεταξύ δεν έχω δει και κανένα review για το συγκεκριμένο monitor. Η 2407WFP έχει 6ms grey-to-grey και 16ms black-to-white.Αυτό σημαίνει οτι ο χρόνος απόκρισης κυμαίνεται ανάμεσα στα 6 με 16 millieseconds σωστά? Απ'όσα έχω διαβάσει είναι καλή σ'αυτόν το τομέα και δεν παρουσιάζει ghosting.
AzaZyL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Την θέλεις τώρα? Αγορασέ την. Οι τιμές πάντα πέφτουν. Τα Χριστούγεννα αργούν ακόμα... Θα έχεις ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμη. Και εγώ ψήνομαι άσχημα, την έχω βρεί στο ebay.de 680 ευρώ, αλλά μάλλον απο εδώ θα την αγοράσω..
dimitk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Η LG είναι καινούργιο μοντέλο (σε αντίθεση με την DELL) και γιαυτό δεν μπορούν να βρεθούν πολλά συγκριτικά ακόμη. Φαντάζομαι, όμως, ότι δεν θα αργήσουν.
dimitk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Υπόψη, ότι στις ΗΠΑ η LG και η DELL έχουν περίπου την ίδια τιμή, γύρω στα $670. Διάβασα και δυο reviews από αγοραστές της LG (στο CNET) και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Την έχουν βαθμολογήσει με 9 με άριστα το 10. Παιδιά δεν νομίζω ότι αξίζει να δοθούν στο έτσι 300 ευρώ παραπάνω για την DELL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.