Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία Dell 2407WFP...

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορει να θεωρηθει δωρο οταν ειναι κατευθειαν απο εταιρεια η μαγαζι.

Δωρα θεωρουνται πραγματα που αποστελουν ανθρωποι.

Ωστοσο σε μερικες περιπτωσεις ξερω εταιρειες που δηλωναν πραγματα για δωρο και πηγαιναν χωρις φορους αλλα τπτ τοσο ακριβο οσο μια οθονη.

Δεν στελνουν πανω απο 2 κιλα ? Οταν ειχα αγορασει πραγματα απο αυτους αν και δεν τα ζυγισα δεν μου ειπαν τπτ για οριο ζυγισματος.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα πρέπει πρώτα να αποδείξουν ότι υπάρχει εμπορική συναλλαγή κ μετά να σε χρεώσουν

Δυστυχώς δεν στέλνουν ένα προϊόν αν είναι πάνω από 2 κιλά μου το έχουν γράψει κ οι ίδιοι

Δημοσ.

Ρε σύ Hellas, το Samsung 245BW που περιμένεις πρός Μαίο είναι TN panel? Απο μια σύντομη αναζήτηση αυτό κατάλαβα. Αν ισχύει αυτό, απο που και ως που το συγκρίνεις με το 2407 της Dell??

Δημοσ.
Δεν υπαρχει TN panel με 500:1 / 1000 / 5ms οποτε μαλλον χρησιμοποιει το ιδιο με την 226BW που δεν ειναι TN ( 24 ιντσων εκδοση φυσικα ).

Eψαξα στο νετ και βρηκα οτι η 226BW εχει TN panel,κατι αλλωστε που μαρτυρα και η πολυ χαμηλη τιμη του.....

Τελικα φιλε HellasVagabond εισαι ο ορισμος της παραπληροφορησης......

Σε οτι απαντας,γραφεις χωρις πολυ σκεψη και οταν δεις τα σκουρα αρχιζεις τις υπεκφυγες για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα......

Δεν ειναι κριμα να γεμιζεις το forum με ανακριβειες και ανυποστατα σεναρια?

Μηπως τελικα θα ηταν καλυτερα να εκανες καμια αλλη δουλεια?

Δημοσ.

Trusted Reviews :

The headline figure is the 2ms grey-to-grey response time, which normally infers that the panel is a basic 6-bit TN. However, the quoted figure for the amount of colours configurable is 16.7m, which is only possible from an 8-bit panel.

Εν ολιγοις το Panel ΔΕΝ ειναι ΤΝ καθαροαιμο οταν προσφερει 16.7m χρωματα.

Μπορει να ειναι μια προσπαθεια της Samsung να γεμισει το κενο μεταξυ του Κλασσικου TN και SPVA αλλα και παλι τα χαρακτηριστικα του δεν αρμοζουν στα κλασσικα TN panel και αυτο ειναι που παιζει περισσοτερο ρολο.

Εμενα με νοιαζει να το βαλω διπλα διπλα στο 244T και να μην δω διαφορα με το ματι.

Θα με πειραξει αν ειναι βαφτισμενο ΤΝ το Panel η το οτι θα δωσω τα μισα χρηματα ?

Stefan εσυ μεινε στο να ψαχνεις το νετ καιρο μετα τους αλλους, εκει σου βγαζω το καπελο :)

Δημοσ.

Aυτα ειναι,ειπες την κοτσανα σου,προσπαθεις μετα να τα μπαλωσεις,και στο τελος ειρωνευεσαι κιολας....Συνεχισε ετσι....Και στην τελικη μηπως πληρωνεις

για αυτα που γραφεις?

Δημοσ.

Δεν εχει νοημα να μιλαω με καποιον που δεν ξερει απο τι ξεχωριζουν τα panels γιατι αν ηξερες θα εβλεπες πως μονο κοτσανα δεν ειπα.

Αντιθετα εσυ βασιζεσαι στο πως εχει βαφτισει το συγκεκριμενο panel η Samsung και οχι για τις επιδοσεις του που δεν εχουν επαφε με τα ΤΝ panels.

Ειρωνευμαι οταν με ειρωνευονται, εκτος αν στο προηγουμενο ποστ σου δεν εισουν ακρως εριστικος και ειρωνας.

Quote : Stefan123

Eψαξα στο νετ και βρηκα οτι η 226BW εχει TN panel,κατι αλλωστε που μαρτυρα και η πολυ χαμηλη τιμη του.....

Τελικα φιλε HellasVagabond εισαι ο ορισμος της παραπληροφορησης......

Σε οτι απαντας,γραφεις χωρις πολυ σκεψη και οταν δεις τα σκουρα αρχιζεις τις υπεκφυγες για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα......

Δεν ειναι κριμα να γεμιζεις το forum με ανακριβειες και ανυποστατα σεναρια?

Μηπως τελικα θα ηταν καλυτερα να εκανες καμια αλλη δουλεια?

Οπως βλεπεις το 90% του ποστ σου ειναι αυτα που αναφερα πιο πανω οποτε σταματα να προσπαθεις να κερδισεις τις εντυπωσεις.

Δημοσ.

Ε μα σου λεω εδω και κατι μερες,με τον πιο ευγενικο τροπο να σκεφτεσαι πριν γραψεις κατι και εσυ συνεχιζεις να παραπληροφορεις....

Δεν καταλαβαινεις οτι γινεσαι κουραστικος και εκτιθεσαι?

Υ.Γ: Αληθεια στο αλλο φορουμ (για το εργαστηριο λεω) γιατι σε μπανιαρανε παλι?Δεν το πηρες το μυνημα απο εκει?

Τελος παντων,κανε οτι καταλαβαινεις,φιλικα στα λεω,δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου.....Καληνυχτα...

Δημοσ.

Εκτιθομαι ?? Μα απαντησα ηδη...Οσοι ξερουν το πως και απο τι ξεχωριζουμε τα διαφορα panels ξερουν πως αυτο το panel δεν εχει τα χαρακτηριστικα του ΤΝ παρα μονο οσο αφορα τα miliseconds και αυτο ειναι γεγονος. Τωρα το οτι η Samsung το αναφερει σαν ΤΝ δεν λεει κατι, εμενα με νοιαζουν τα Specs οπως πιστευω και τους περισσοτερους αν οχι ολους.

Οσο για το Thelab οπως αναφερα και πριν οι κλικες σε οτι αφορα τα Ελληνικα Site ειναι καθημερινο φαινομενο. Ισως γιατι ειμαστε Ελληναρες και δεν το κρυβουμε ( Και εγω ειμαι δεν λεω οχι προς θεου ), ισως επειδη μονο στα Ελληνικα Φορουμ δεν πατανε το ποδι τους οι ξενοι ( Με ελαχιστες εξαιρεσεις ) σημασια εχει ομως πως δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που εφαγε Ban επειδη πηγε κοντρα σε καποιον που ανηκε σε μια απο αυτες τις παρεες.

Δημοσ.

Οκ,συγνωμη αν σε ειρωνευτηκα αλλα βγηκα απο τα ρουχα μου....

Αν και εσυ πρεπει να χαλαρωσεις λιγο και ασε τα περι κλικας....

Εγω εχω στο forum 4 χρονια,λεω την γνωμη μου παντα χωρις φοβο και παθος και ουδεποτε με εχει ενοχλησει κανενας....

Λες να ειναι τυχαιο αυτο?Εμενα γιατι δεν με εφαγε η κλικα?

Δημοσ.

Την ιδια ερωτηση μπορουν να κανουν τα χιλιαδες ατομα που μπαινουν ανα καιρους σε ενα αλλο Forum που εγινα Ban αλλα 4 ατομα που πηγαν κοντρα σε μια κλικα εφαγαν BAN μαζι και εγω. Δλδ αυτο σημαινει πως η Κλικα δεν υπαρχει ? Και αν θελεις να μαθεις στο TheLab που μιλησα την ημερα που εγινα BAN μεσω MSN με καποιον πολυ ψηλα εκει μεσα η απαντηση που πηρα ξερεις πια ηταν ?

"Εχεις δικιο σε οσα λες αλλα αυτοι που ενοχλουνται ειναι περισσοτεροι και αρα θα κοιταξουμε τους περισσοτερους και οχι ποιος εχει δικιο η αδικο"

Βγαλε εσυ πορισμα μετα απο αυτο.

Δημοσ.
Trusted Reviews :

The headline figure is the 2ms grey-to-grey response time, which normally infers that the panel is a basic 6-bit TN. However, the quoted figure for the amount of colours configurable is 16.7m, which is only possible from an 8-bit panel.

Εν ολιγοις το Panel ΔΕΝ ειναι ΤΝ καθαροαιμο οταν προσφερει 16.7m χρωματα.

Μπορει να ειναι μια προσπαθεια της Samsung να γεμισει το κενο μεταξυ του Κλασσικου TN και SPVA αλλα και παλι τα χαρακτηριστικα του δεν αρμοζουν στα κλασσικα TN panel και αυτο ειναι που παιζει περισσοτερο ρολο.

Εμενα με νοιαζει να το βαλω διπλα διπλα στο 244T και να μην δω διαφορα με το ματι.

Θα με πειραξει αν ειναι βαφτισμενο ΤΝ το Panel η το οτι θα δωσω τα μισα χρηματα ?

Stefan εσυ μεινε στο να ψαχνεις το νετ καιρο μετα τους αλλους, εκει σου βγαζω το καπελο :)

νομιζω πως ειδικα για τα πανελς που δειχνουν μεχρι 16.2Μ χρωματα χρησιμοποιειται μια τεχνικη εναλλαγης χρωματων με την οποια η εικονα φερνει παρα πολυ σε 16.7Μ............

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...