pappous_soulis Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ΒΡΕ!(σορρυ,τωρα μουρθε φλας):Παρε τηλεφωνο την αντιπροσωπεια να σου κανουν προσφορα μεσω τηλεφωνου.Εχω ακουσει πως παντα στις προσφορες μεσω τηλεφωνου για αυτην την εταιρια παιζει εκπτωση...(πολιτικη της εταιριας)....τα 1100 μαλλον ειναι για εταιριες που δεν πολυαγαπουν το μετρητο...... Δηλαδή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας θα μου κάνουν μια έκπτωση 100 ευρώ?Να την πάρω τουλάχιστον στα 1000,παραπάνω δεν μπορώ...:| Γιατι δεν περιμενεις για την Samsung 245BW ? Θα κοστιζει γυρω στα 600ε εχει καλυτερα χαρακτηριστικα και θα ειναι στην αγορα σε κανα 2 μηνο το πολυ.Αν καιγεσαι ωστοσο η DELL ειναι μια πολυ καλη λυση. Την οθόνη θα την αγοράσω μέσα στον Ιούνιο.Δεν το συζητάω για άλλη οθόνη,πάω κατευθείαν για την 2407WFP με το Rev.04.Ο λόγος είναι οτι τα χαρακτηριστικά της δεν με χαλάνε καθόλου,ενώ επιπλέον είναι η πιο όμορφη οθόνη που έχω δει.(δεν είναι αντικειμενικό αυτό,αλλά παίζει ρόλο,θα την έχω και θα την κοιτάω συνέχεια,άμα δεν είναι ωραία τι να την κάνω?! )
iced Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Βασικα η Samsung δινει panel στην DELL. Φανταζομαι θα εχουν ιδια αποδοση αλλα δεν ειναι απολυτο αυτο.... Και η eizo επαιρνε καθοδικους και τωρα panel απο διαφορες εταιριες αλλα εχει πολυ καλυτερη απεικονηση αντικειμενικα. Παντως αυτη τη Dell την εχω βάλει στο ματι απο τοτε που βγηκε, ειναι απιστευτα ομορφη, αλλα ειναι πολλα τα χρηματα....Ασε που πρεπει να αγορασω και αλλη καρτα γραφικων με τετοιες αναλυσεις
HellasVagabond Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Quote From Trusted Reviews Verdict Dell has produced another fine large display at a good price, but minor flaws in image quality mean that unless Dell can lower its prices, we recommend going for the Samsung 244T instead. Quote From Bit-Tech It was almost like the 2407WFP was using a 6-bit panel, compared to the range of 8-bit panels we compared it to. However, after looking at the firmware, we found that the panel is an 8-bit one - the 6-bit theory was shot down. In fact, the panel is virtually the same as the one used in the Samsung 244T. It's safe to say that you'll spot the problems if you're looking for them, but unless you spent an awful lot of time in PhotoShop, you won't otherwise.
Members gsarig Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό για σημαντικές εκπτώσεις όταν τους πάρεις τηλέφωνο, σε σχέση με τις τιμές που δίνουν στο site τους. Όσο για το service, από ότι είδα με ένα λάπτοπ που είχαμε στη δουλειά, είναι εξωπραγματικό! Τους πήραμε τηλέφωνο και την επόμενη μέρα ήρθαν στο χώρο μας και άλλαξαν επιτόπου την προβληματική οθόνη του.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Καλά,δεν είμαι και τόσο απελπισμένος για να αφήσω αυτό το μωρό για αυτή τη σαύρα! Συγκρίνεται η Λουκά με την Jolie?! Αφού γίνονται εκπτώσεις θα την πάρω,και κατευθειαν απο την Dell,με το που τελειώνω τις πανελλήνιες!:twisted:
HellasVagabond Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ενταξει το DELL ειναι πιο ομορφο αλλα το 245BW θα ειναι εξισου ομορφο. Εγω μια φορα δεν θα εδινα τοσα λεφτα.
papadakn Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Πότε είπαμε ότι βγαίνει το Samsung? Όχι τίποτα άλλο αλλά ίσως η Dell κάνει κάποια μείωση τιμής τότε. Πάντως μια ματιά στο http://www.dell.com προκαλεί απογοήτευση για το πόσο πληρώνουν οι αμερικάνοι για τα ίδια προιόντα. Ειδικά τώρα με το ευρώ στα υψηλά του, ίσως συμφέρει ταξιδάκι Αμερική και αγορά απο εκεί
HellasVagabond Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Αναμενεται μεσα στον Μαιο. Μειωση τιμης δυσκολο αφου μαλλον θα καταργηθει οπως θα καταργηθει το 244Τ οποτε η τιμη θα παραμεινει ψηλη εκτος αν τυχεις σε καποιον που θα δεχτει να το πουλησει κατω του κοστους πραγμα λιγο απιθανο. Και να το παρεις απο αμερικη δεν ειναι συμβατο και χρειαζεσαι ολοκληρο συστημα μετατροπης του ρευματος.
Mad_man Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ενα απλό κ φτηνό με μετασχηματιστή από 110 σε 220V θέλει, το πρόβλημα είnαι πως θα περάσεις με την οθόνη από το τελωνείο γιατί θα σε σκίσουν.
iceman79 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 pantos pistevo oti prepei na piesoume thn antiprosopeia. shn ypoloiph evroph mexri 1 tou mhna exoun 25% ekptosh. edo ti ginetai? den tous dinei odhgies h dell? ta vazoune sth tzeph tous ta lefta?
papadakn Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ενα απλό κ φτηνό με μετασχηματιστή από 110 σε 220V θέλει, το πρόβλημα είnαι πως θα περάσεις με την οθόνη από το τελωνείο γιατί θα σε σκίσουν , με ένα λαδωματακι όμως γίνονται όλα Έχω βρεί πωλητή στο ebay.com που με τα μεταφορικά η οθόνη κοστίζει 530ευρώ. Δέχεται να την δηλώσει σαν δώρο και να βάλει αξία γύρω στα 150 ευρώ το οποίο σημαίνει ότι τελωνείο το πολύ να πληρώσω 20-30ευρά. Το πρόβλημα είναι η εγγύηση την στιγμή που στα 650-700 μπορώ να την αγοράσω απο Γερμανία/Αγγλία που από όσο ξέρω με καλύπτει η εγγύηση της Dell.
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 an thes apo aglia opou psonisa kai go tin dikia mou 24'' .. stile pm na sou doso plirofories.
HellasVagabond Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 papadkn νομιζεις πως στο τελωνειο ειναι χαζοι ? Δεν τιθεται ερωτημα να στειλεις 24 ιντσων οθονη , να γραφει 150ευρω πανω και να το χαψουν γιατι πολυ απλα εχουν καταλογους με κοστολογια εν Ελλαδι για το ποσο περιπου κοστιζει η καθε ηλεκτρονικη συσκευη. Εν ολιγοις περιμενε φορο που θα αντιστοιχει στα 800 ευρω και οχι στα 150. Εδω εγω ειχα φερει ενισχυτη με τιμη εικονικη στα 100ευρω και μου εβαλαν 100ευρω φορους + 20 ευρω εξοδα αποθηκης δλδ ενα 120αρι ευρω. Ωστοσο καλη περιπτωση ειναι τα παιδια στο overclockers που θα σου παει καπου 550 λιρες τελικη δλδ καπου 810-820ευρω. http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-009-DE&groupid=17&catid=510&subcat= Εγω παλι προτιμω να περιμενω την νεα Samsung
papadakn Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Έχω ώς τώρα φέρει δύο σανίδες snowboard καινούργιες αξίας 550-600 ευρώ η καθεμιά και πλήρωσα 20 ευρώ φόρο. Ίσως στα ηλεκτρονικά προιόντα να είναι πιο αυστηροί, δεν ξέρω. Επίσης, αν το πακέτο έχει χαρακτηρισθεί ώς δώρο με ποια δικαιολογία μπορούν να μου χρεώσουν φόρο? Θεωρητικά δεν μπορούν να αποδείξουν συναλλαγή. Πάντως σίγουρα, και για 100ευρώ φθηνότερα δεν θα το σκεφτόμουν για κάτι τόσο ευπαθές όσο μια tft. Και ναι, θα περιμένω και εγώ να διαβάσω reviews της Samsung για να αποφασίσω.
Mad_man Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 papadkn νομιζεις πως στο τελωνειο ειναι χαζοι ? Στο τελωνείο βεβαίως κ δεν είναι χαζοί απλά οι πιο πολλοί είναι λαμογια κ θέλουν να φανέ αν το πακέτο έχει χαρακτηρισθεί ώς δώρο με ποια δικαιολογία μπορούν να μου χρεώσουν φόρο? Θεωρητικά δεν μπορούν να αποδείξουν συναλλαγή Δεν μπορούν να σε χρεώσουν για κάτι που δεν υπάρχει οικονομική δοσοληψία ανάμεσα σας Ωστοσο καλη περιπτωση ειναι τα παιδια στο overclockers που θα σου παει καπου 550 λιρες τελικη δλδ καπου 810-820ευρω. οι overclockers δεν στέλνουν Ελλάδα πάνω από 2 κιλά ps φιλικα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.