Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με οδηγούς Logitech (SetPoint)

Πέτρος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι πριν 3 μέρες, όλα καλά με ποντίκι και πληκτρολόγιο Logitech και τους οδηγούς που είχα πάνω (SetPoint 3.10). Μετά από επανεκκίνηση, ενώ για πρώτη φορά άφησα το Dr.Watson να "διορθώσει" κάτι -δε θυμάμαι καν τι, άσχετο πάντως με τους οδηγούς- (καλά να πάθω), μόλις μπήκα στα win μου πέταξε μήνυμα ότι: LULnchr.exe is missing, dll relocated from memory κλπ.Στο γούγλη βρήκα ότι σχετίζεται με το SetPoint, το ξήλωσα και πέρασα το τελευταίο (3.30). Εγκαθίσταται κανονικά, όμως σε μου δίνει πρόσβαση σε ρυθμίσεις mouse/kb παρά μόνο στα γενικά (tools...). Το ξαναέβγαλα, το ξαναπέρασα (με επανεκκινήσεις, καθαρισμούς reg κλπ), τα ίδια. Τελικά ξαναέβαλα το 3.10, λειτουργεί μεν σωστά, ξαναπετάει όμως το μήνυμα στην αρχή. Δε μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, είναι όμως ενοχλητικό. Ξέρετε κάποιο τρόπο να βγάλω άκρη? Ευχαριστώ...

WinXP Pro SP2, Eng

Δημοσ.

Λοιπόν, νεότερα από το πρόβλημα (μήπως και δούμε άσπρη μέρα): Μόλις μου εμφανίστηκε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στον υπολογιστή του αδερφού μου (και εδώ SetPoint 3.10), μετά από το τελευταίο WinUpdate. Κάποιο από τα Security Updates πρέπει να μπερδεύεται με το software της Logitech και εμφανίζει το πρόβλημα. Δεν ξέρω ποιο είναι, απλά ελπίζω να βγει σύντομα διόρθωση είτε από την MS (σωθήκαμε) είτε από τη Logitech.

Δημοσ.
Λοιπόν, νεότερα από το πρόβλημα (μήπως και δούμε άσπρη μέρα): Μόλις μου εμφανίστηκε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στον υπολογιστή του αδερφού μου (και εδώ SetPoint 3.10), μετά από το τελευταίο WinUpdate. Κάποιο από τα Security Updates πρέπει να μπερδεύεται με το software της Logitech και εμφανίζει το πρόβλημα. Δεν ξέρω ποιο είναι, απλά ελπίζω να βγει σύντομα διόρθωση είτε από την MS (σωθήκαμε) είτε από τη Logitech.

καλησπερα.εχεις kaspersky antivirus? επειδη υπαρχει conflict με ενα driver της logitech.αν οχι και παλι χτυπανε τα win με dr watson στο setup (τουλαχιστον της καμερας που εχω εγω) εχει επιλογη software+drives ή drivers.η δευτερη επιλογη (drivers only),λυνει το προβλημα.αρκει να την εχει.

Δημοσ.

Φίλε μου έχω το kaspersky Int Sec αλλά δε μου είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Παρουσιάστηκε μετά την τελευταία "αναβάθμιση", ας είναι καλά η Μικρομαλακή. Πρόβλημα πέρα από το εκνευριστικό μήνυμα στην αρχή δεν έχω. Όσο για την επιλογή drivers only δεν την έχω, αλλά και να την είχε δε θα με βόλευε αφού θέλω να ορίζω πλήκτρα/λειτουργίες. Ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως

Δημοσ.

Εμένα, παιρνώντας το SetPoint, ήθελε 3-4 ρισταρτ για να ανοίξει ο υπολογιστής. κατεβάζοντας το τελευταίο από το σάιτ της λότζιτεκ, το ίδιο.

το απεγκατέστησα τελείως, κ δείχνει να συνερχεται,δε μου έχει κάνει κανένα κόλλημα ο υπολογιστής,απλά που κ που κολλάνε τα κουμπιά του (ολοκαίνουργιου) ποντικιού.

(από antivirus,έχω το zone alarm,+nod32).

Δημοσ.

Και η μλκ συνεχίζεται... Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με laptop που έστησα σήμερα. Μόλις πέρασα τους οδηγούς της ενσωματωμένης (Logitech) κάμερας όλα καλά. Μόλις χρησιμοποίησα Win Update, να σου το μήνυμα. Τι σκ@τ@??? Την έχει βάλει στο στόχαστρο η Μ$ και της μαμεί τους οδηγούς??? Μήπως να το πάρουμε λίγο πιο σοβαρά το θέμα?

ΥΓ: Ελπίζω όχι άσχετο... Προ ημερών είχα διαβάσει για κάποιο κενό ασφάλειας των παραθυριών σε σχέση με το δείκτη του ποντικιού. Υποτίθεται ότι η τελευταία αναβάθμιση ασφάλειας, αυτό ακριβώς θα διόρθωνε/κάλυπτε. Μήπως έχει κάποια (τραβηγμένη, ξέρω) σχέση?

Δημοσ.

Επιτέλους τέλος!!! Ύστερα από 2 μέρες δοκιμών, απεγκαθιστώντας απλά το ΚΒ925902 της Μ$, όλα βαίνουν φυσιολογικά. Το μέλλον θα δείξει τι άλλες εξυπνάδες θα υποστούμε από τη ΜικροΜαλακή.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...