Προς το περιεχόμενο

pio efkolos tropos na alazw glwsa otan grafw?

yiorgoos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο εύκολος από ένα συνδυασμό δύο κουμπιών;

Μπορείς να ορίσεις το δικό σου συνδυασμό κουμπιών στο System Preferences -> Keyboard and Mouse -> Keyboard Shortcuts.

Εναλλακτικά, αυτό το πρόγραμμα σου δίνει περισσότερες επιλογές στο θέμα "shortcuts".

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να μετρήσω τη δύναμη του χεριού μου σε σχέση με το βάρος μου ώστε να ρυθμίσω το tracking speed του ποντικιού μου;

Δημοσ.
Ξέρει κανείς που μπορώ να μετρήσω τη δύναμη του χεριού μου σε σχέση με το βάρος μου ώστε να ρυθμίσω το tracking speed του ποντικιού μου;

Step-by-step guide:

1.Pas se ena luna park, kai me 1-2 euro, sou dinoun ena token.

2. Pas sto mixanima me to sfuri kai to koudounaki, kai vazeis to token sti sxusmi.

3. Afou perimeneis ligo na energopoiithei to sustima (min asxolitheis me diaforous ixous, tragoudakia klp), sikoneis to sfuri kai etoimazesai

4. Dose 5-7 secs ston eauto sou na pareis kouragio

5. Pare fora

6. Kopana to kato meros tis suskeuis me to sfuri pou exeis sikosei

7. Koita na deis se poio upsos ftasei i mpala.

8. An xtupiseis to kampanaki, eisai polu kalos. Pare to arkoudaki kai valto dipla sto Mac sou.

9. An oxi, tote ksanaprospathise. To arkoudaki me bluetooth epikoinonei me to Mac kai kanei oles tis ruthmiseis.

Δημοσ.

μηλο + space συμφονω απολυτα.

p.s. Αν απο κεκτημενη ταχυτητα κανεισ μυρια ορθογραφικα λαθη και δεν βαζεισ τονους οπως εγω....δεν σε σωζει τιποτα......lol

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ΠΩΣ αλλάζουμε την γλώσσα με τα πλήκτρα γιατί δεν μπόρω να το βρω με τπτ!!! ούτε στο system preferences>keyboard&mouse.... έχει κάποια επιλογή...

• Super Moderators
Δημοσ.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ΠΩΣ αλλάζουμε την γλώσσα με τα πλήκτρα γιατί δεν μπόρω να το βρω με τπτ!!! ούτε στο system preferences>keyboard&mouse.... έχει κάποια επιλογή...

System Preferences : Keyboard & Mouse : Keyboard Shortcuts

Eίναι η επιλογή Input Menu, όπως φαίνεται στο παρακάτω screenshot.

screenwp0.th.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...