artech Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Πιο εύκολος από ένα συνδυασμό δύο κουμπιών; Μπορείς να ορίσεις το δικό σου συνδυασμό κουμπιών στο System Preferences -> Keyboard and Mouse -> Keyboard Shortcuts. Εναλλακτικά, αυτό το πρόγραμμα σου δίνει περισσότερες επιλογές στο θέμα "shortcuts".
dali13gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Πάντως ο πιο εύκολος συνδιασμός κατά τη γνώμη μου είναι μήλο+space.
yiorgoos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 πραγματικα ο πιο ευκολος τροπος ειναι το μηλο+σεησ.ευχαριστω! σεησ?lol μαλον space!
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Καλά άμα ανοίγουμε νέο θέμα ακόμα και για το shortcut που αλλάζει γλώσσα, χαιρέτα μου τον πλάτανο...
Snolly Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ξέρει κανείς που μπορώ να μετρήσω τη δύναμη του χεριού μου σε σχέση με το βάρος μου ώστε να ρυθμίσω το tracking speed του ποντικιού μου;
dali13gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Καλύτερα να περιμένεις το Leopard που θα έχει τέτοια δυνατότητα ενσωματωμένη ;-)
doomx Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ξέρει κανείς που μπορώ να μετρήσω τη δύναμη του χεριού μου σε σχέση με το βάρος μου ώστε να ρυθμίσω το tracking speed του ποντικιού μου; Step-by-step guide: 1.Pas se ena luna park, kai me 1-2 euro, sou dinoun ena token. 2. Pas sto mixanima me to sfuri kai to koudounaki, kai vazeis to token sti sxusmi. 3. Afou perimeneis ligo na energopoiithei to sustima (min asxolitheis me diaforous ixous, tragoudakia klp), sikoneis to sfuri kai etoimazesai 4. Dose 5-7 secs ston eauto sou na pareis kouragio 5. Pare fora 6. Kopana to kato meros tis suskeuis me to sfuri pou exeis sikosei 7. Koita na deis se poio upsos ftasei i mpala. 8. An xtupiseis to kampanaki, eisai polu kalos. Pare to arkoudaki kai valto dipla sto Mac sou. 9. An oxi, tote ksanaprospathise. To arkoudaki me bluetooth epikoinonei me to Mac kai kanei oles tis ruthmiseis.
CAMELSAT Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 μηλο + space συμφονω απολυτα. p.s. Αν απο κεκτημενη ταχυτητα κανεισ μυρια ορθογραφικα λαθη και δεν βαζεισ τονους οπως εγω....δεν σε σωζει τιποτα......lol
yohaan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ΠΩΣ αλλάζουμε την γλώσσα με τα πλήκτρα γιατί δεν μπόρω να το βρω με τπτ!!! ούτε στο system preferences>keyboard&mouse.... έχει κάποια επιλογή...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ΠΩΣ αλλάζουμε την γλώσσα με τα πλήκτρα γιατί δεν μπόρω να το βρω με τπτ!!! ούτε στο system preferences>keyboard&mouse.... έχει κάποια επιλογή... System Preferences : Keyboard & Mouse : Keyboard Shortcuts Eίναι η επιλογή Input Menu, όπως φαίνεται στο παρακάτω screenshot.
thanocaster Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Όλοι εσείς που το αλλάζετε με μήλο κ space πώς ανοίγετε το spotlight?
georgeadams Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Εγώ ανοίγω το Spotlight με το CTRL-Space
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.