Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop

rodez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το μονιτορ του φορητου μου τα εχει παιξει και σκέφτομαι να τον αντικαταστησω αφου μου ζητάνε 500?+ για αντικατάσταση.Θέλω 17'' και είδα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906273

Έχει κανείς άποψη? Το έχει δουλέψει? Η τιμή πως σας φαινεται?

Να πω επίσης οτι θα του βάλω τις μνημες (2x 1024)του παλιού αφού με μια πρώτη ερευνα στα specs φαίνεται να τις παίρνει.

Δημοσ.

Σε παραπέμπω εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=123793

Είναι το ίδιο σασί. Οι διαφορές εντοπίζονται μόνο στον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών και την ύπαρξη BT.

Φρόντισε να διαβάσεις τα τελευταία μου post, μετά από συμβίωση ενάμιση χρόνου μαζί του. :)

Δημοσ.

Για μενα κοιταξε μεταξυ toshiba και hp που εχουν ποιοτητα κατασκευης αλλα και υλικων....

Δημοσ.

Φιλε kotetsi βλεπω και αλλες διαφορες. HD 80gb ενω εσυ εχεις 2χ80 οπως επισης και μνημη 512*533 ενω εσυ εχεις 2χ512*400.Διαβαζω τα threads για το προβληματα και μου δημιουργουνται αμφιβολιες.Δεν ειμαι βεβαια σιγουρος για το κατα ποσο αφορουν και το μοντελο που θελω να αγορασω.Αν ομως τα προβληματα αφορουν το m/b και φοραει το ιδιο με τα Μ34... τοτε πρεπει να το σκεφτω πολυ.Εχουν το ιδιο m/b?

Ευχαριστω σε καθε περιπτωση

Δημοσ.

Χμμμ... ναι, δεν το διατύπωσα σωστά.

Αναφερόμουν κυρίως στην αντοχή του εν λόγω notebook μιας και έχει ακριβώς το ίδιο σασί με το δικό μου. Όσον αφορά τα lagging issues, πιστεύω ότι ήταν μεμονωμένες περιπτώσεις και οφείλονταν σε ελαττωματικές παρτίδες διαφόρων components.

Beh, αναφορικά με τις μνήμες μου, είναι 2x1024MB, οι οποίες υπήρχαν στα 400MHz τότε μόνο, ενώ μπορείς να προσθέσεις οποιαδήποτε στιγμή ένα δεύτερο σκληρό αν θέλεις.

Τώρα, από κει κι έπειτα, αν ενδιαφέρεσαι μόνο για φορητό με 17άρα οθόνη, θα πρότεινα να κοιτάξεις κι αλλού. Η FS δεν έχει να προσφέρει κάτι το καινοτόμο στην παρούσα φάση, χώρια που τα 17άρια της είναι το ίδιο βαριά με πρόπερσι. Η HP έχει αξιόλογα μεγάλα notebooks, τα οποία είναι και σημαντικά ελαφρύτερα, αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Θα κοιταξω και αλλου σιγουρα.Το Βαρος δεν ειναι προβλημα γιατι δεν τον μετακινω συχνα.Το θέμα ειναι οτι η τιμη μου φανηκε καλη ενω σε 17'' συνηθως το κοστος ειναι πολυ υψηλοτερο.Οσον αφορα τον acer που μου προτεινει ο φιλος ppnntt13 ειναι οντως καλη η τιμη του αλλα με φοβιζει το acer γιατι παλιοτερα ειχα πολυ κακες εμπειριες (ειχα 3 στο γραφειο και ειχα προβληματα συνεχεια), απο την αλλη βεβαια και ο HP που εχω τωρα αποδειχθηκε ακομη χειροτερος (μηπως ειμαι εγω γκαντεμης?).Εχω και 2 FS 5ετιας οι οποιοι ειναι πολυ καλοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...