rodez Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Καλησπέρα, Εχω εναν φορητο της HP 17'' o οποίος μετα τα άπειρα προβλήματα αποφάσισε μετά το χριστουγεννιάτικο να μου κάνει και πασχαλινό δωρο,να κάψει και το monitor.Είναι εκτός εγγύησης και στο Service της HP μου ζητούν περίπου 500? για αντικατάσταση!Έχει κανείς ιδέα πως θα μπορούσα να του αντικαταστήσω το monitor φθηνότερα ή δεν το γλυτώνω το 500αρικο? Ευχαριστώ
koslaz Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Καλησπέρα, Εχω εναν φορητο της HP 17'' o οποίος μετα τα άπειρα προβλήματα αποφάσισε μετά το χριστουγεννιάτικο να μου κάνει και πασχαλινό δωρο,να κάψει και το monitor.Είναι εκτός εγγύησης και στο Service της HP μου ζητούν περίπου 500? για αντικατάσταση!Έχει κανείς ιδέα πως θα μπορούσα να του αντικαταστήσω το monitor φθηνότερα ή δεν το γλυτώνω το 500αρικο? Ευχαριστώ μπες στο http://www.monitors.grμπας και σου δωσουν λυση... προσωπικα εγω θα το πετουσα το λαπτοπ...δεν αξιζει ουτε τα μισα απο αυτα που σου ζητησανε....παρε αλλο..οι τιμες ειναι πλεον αστειες......
rodez Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ευχαριστω, δεν το ειχα υποψιν! Εχει συνεργαστει κανείς μαζι τους?Φιλε Koslaz αυτο προσπαθώ να καταλαβω, αν δηλαδη αξιζει να το αντικαταστησω.Thanks
koslaz Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ευχαριστω, δεν το ειχα υποψιν! Εχει συνεργαστει κανείς μαζι τους?Φιλε Koslaz αυτο προσπαθώ να καταλαβω, αν δηλαδη αξιζει να το αντικαταστησω.Thanksαυτη η εταιρεια ειναι εδω στη θεσ/νικη.παρε τηλ ζητησε τον ψηλο,και πες του οτι σε στελνει ο κωστας απο τη megabit....θα καταλαβει..... παντως (επειδη ανηκω στον τομεα πωλησεων πληροφορικης στην υπερχοντρικη..)πιστεψε με δεν αξιζει να δωσεις ουτε 100 ευρω,αφου με 550 παιρνεις ολοκαινουργιο και με εγγυηση.(και μεινε μακρια απο hp και acer).ayta
poihths Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 μπες στο http://www.monitors.grμπας και σου δωσουν λυση... προσωπικα εγω θα το πετουσα το λαπτοπ...δεν αξιζει ουτε τα μισα απο αυτα που σου ζητησανε....παρε αλλο..οι τιμες ειναι πλεον αστειες...... νομίζω ότι είσαι παράλογος... ουτε καν ξέρεις το μοντελο του λαπτοπ του παιδιου και εβγαλες συμπερασμα οτι δε αξίζει ουτε 250Ε Ελεος κανε σερβις φιλε μου μην ακους κανενα.πολλα ειναι τα 500 εννοείται αλλα γιατι να δωσεις αλλα χιλια για να πάρεις ενα αξιόλογο λαπτοπ;
rodez Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 500? δεν δινω αυτο ειναι σιγουρο.Αν βρω να την αλλαξω με καμια 250ρια (λεμετωρα) θα το κανω αλλιως θα του ξηλωσω το μονιτορ και θα του βαλω μια μετρια LCD (γυρω στα 200) και θα το κανω desktop ετσι κι αλλιως πλεον δεν χρειαζεται να τον μετακινω! Αν αργοτερα χρειαστω φορητοτητα θα παρω ενα 15'' να κανω τη δουλεια μου.Αυτο το laptop με εχει κουρασει πραγματικα!!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 ριξε μια μιατια στις ευρωπαικες αγορες ανταλλακτικων μηπως και βρεις τιποτα φτινοτερο απο τα 500 ευρο
rodez Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Βρηκα κατι στα 380-400? αλλα παλι πολλα μου φαινονται.Το αλλο μου προβλημα ειναι οτι μου προσφερουν εγγυηση 3 μηνων μονο ενω αν του βαλω μια LCD θα εχω τουλαχιστον 3 χρονια (χανοντας βεβαια τη φορητοτητα)
21century Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Πολυ λιγη η εγγυηση και ειναι αδικαιολογητη, μαλλον με τοσα χρηματα μπορεις να παρεις ενα μικροτερο φορητο...και φθηνα θα σου ερθει...
rodez Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δοκίμασα την εξοδο του laptop σε μια LCD και τα αποτελεσματα ηταν αυτα που φοβομουν, η εικονα ειναι κακη.Μετρια απεικονιση και "χιονι"!Επισης το εξωτερικο μονιτορ δειχνει να αντοποκρινεται αργοτερα.Οποτε η πρεπει να αλλαξω το μονιτορ του laptop η να αγορασω νεο υπολογιστη.Αν ειναι να δωσω 500? για αντικατασταση του μονιτορ θα αγορασω νεο υπολογιστη και αυτον θα τον κανω κατεβαστηρι (ακριβο βεβαια) αφου δεν αξιζει ουτε για πουλημα.
pc2buy.gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Το Monitor μπορεί να αντικαταστα8εί αλλά τα έξοδα αγοράς και αντικατάστασης 8α είναι τόσα πολλά που δεν σε συμφέρει να το κάνεις. Προτιμότερο είναι να πάρεις έναν καινούργιο. Βέβαια αυτό που αναφέρθηκε για να συνδέσεις μία τυπική οθόνη είναι εφικτό... τότε χάνεις την φορητότητα... και τότε γιατί να το έχεις! Πάντως μου κάνει πολύ εντύπωση για HP. Συνήθως αυτά και της Toshiba είναι που ΔΕΝ προκαλούν τα περισσότερα προβλήματα. Ήσουν πολύ άτυχος!
rodez Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μπορει να ειμαι ατυχος τι να πω? Μαλλον καινουργιο βλεπω να παιρνω αφου η ποιοτητα της εικονας που βγαινει απο το laptop στο εξωτερικο μονιτορ δεν ειναι καλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.