JohnnyB Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Παιδιά στο laptop έχω και ενσύρματη και ασύρματη κάρτα δικτύου. Στο γραφείο έχω πρόσβαση στο internet μέσω δύο διαφορετικών δικτύων, το ένα παίζει στο 1 Gbit μέσω καλωδίου και το άλλο είναι ασύρματο. Το ενσύρματο δίκτυο μου δίνει Internet με ταχύτητα 2 Mbit ενώ από το ασύρματο έχουμε 1 Mbit. Τονίζω πως μιλάμε για δύο διαφορετικά δίκτυα και δύο διαφορετικές συνδέσεις aDSL με τις οποίες όμως μπορώ να συνδεθώ ταυτόχρονα και να πάρω δύο διαφορετικές IP σε διαφορετικό range όμως. Η ερώτηση είναι: Μπορώ με κάποιο software να συναθροίσω τις δύο αυτές aDSL ώστε να έχω ταχύτητα download με 3 Mbit;
tsomoloko Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Auto me endiaferei kai emena... Me poion tropo mporoume na sindiasoume 2 sindeseis internet wste na exoume san taxitita to athroisma kai twn 2 mazi...Einai efikto?An nai, pws ?
Rocketiar Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 den kserw an ginetai...den to exw psaxei pote...alla logika den tha einai efikto..afou kathe mia tha dinei diaforetiko ip..kai kathe mia odigei se diaforetiko diktuo..akoma kai an mporeis na perneis to ena diktuo mesa apo to allo, de mou moiazei dunato. episeis akoma kai an upothesoume oti sundeesai kai sta duo diktua , isws mia lusi itan na ta leitourgeis parallila , px na katevazeis apo to ena kai na serfareis apo to allo i kati tetoio telos pantwn, alla to thema einai pws tha oriseis apo poio diktuo tha kaneis ti... einai endiaferon thema pantws..opoios exei epixeirisei kati sxetiko , as voithisei...
vangef Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 exw thn entypwsh, an k den to exw dokimasei me 2 diaforetikes sundeseis, oti ginetai me Bridge. Apo to "Network/Internet Connections" epilegeis tis 2 sundeseis pou 8es, kai kanontas dexi klik 8a emfanistei epilogh "bridge connections". elpizw na voh8hsa se auto pou psaxneis
tsomoloko Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Tragic solution: Bridge connections ? As to dokimasei o filos JohnnyB kai na mas pei an eide diafora sto download enos arxeiou (oson afora ton xrono katevasmatos kai to speed pou epiase..) Meanwhile tha to psaksw sto internet to zitima tou bridge na dw ti lene se forum kai alla atoma wste na metaferw mia synoliki eikona. Opoios allos exei dokimasei kati antistoixo, kalo tha einai na simmetexei me tin apopsi tou sto thread auto.
JohnnyB Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 @tsomoloko: Το έχω είδη δοκιμάσει αυτό. Δυστυχώς όμως από ότι είδα δεν κάνει διαφορά. Ενώ φαίνεται να φτιάχνει μία νέα σύνδεση την οποία ονομάζει "Network Bridge" η ταχύτητα του download παραμένει στα επίπεδα της σύνδεσης 2 Mbit. @Rocketiar: Δεν είναι κάτι τόσο πρωτάκουστο. Ξέρω πολύ καλά ότι γίνεται με ειδικό router ο οποίος υποστηρίζει τεχνολογία bonding. Αυτό όμως που θέλω εγώ είναι να επιτύχω το ίδιο αποτέλεσμα αλλά σε επίπεδο software. Θεωρητικά πάντα θα μπορούσε το συγκεκριμένο λογισμικό να παρεμβαίνει μεταξύ του τερματικού και της εξε/εισερχόμενης ιντερνετικής κίνησης και να μοιράζει έτσι τα ζητούμενα πακέτα δεδομένων μεταξύ των δύο network adapters.
JohnnyB Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Βρήκα το παρακάτω link. Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά μήπως βγάλουμε κάποια άκρη μαζί. http://www.upstreaminter.net/bondedcd.shtml
ntg_net Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Το εχω κανει με Multi WAN Router. px 1o αποτελεσμα στο google http://www.xterasys.com/xr4106.htm 2o αποτελεσμα στο google http://www.deremate.com.ar/accdb/viewItem.asp?IDI=15012901 http://gpsinformation.info/joe/routers/MultiWANroouters.html
JohnnyB Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μιλάμε για software λύση φίλε μου. Δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης νέου router.
ntg_net Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Οκ τοτε, δεν εχω δοκιμασει αλλα ισως με το squid για windows ή παλι μπορει ενα pc να παιρνει τις 2 γραμμες και να τις βγαζει σε μια(ν3 πχ) ,οποτε το δικο σου pc θα εχει πυλη αυτη την μια(ν3) του αλλου Τωρα καποιο software καθαρα για αυτην την δουλεια.. δεν ξερω
CAMELSAT Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Αυτο που λετε μου θυμιζει κατι σαν syzefxis οπου (εχοντας ασχοληθει λογω καποιας δουλειας) ειδα πως πανω σε ενα μοντεμ-ρουτερ ειταν ¨καρφωμενες¨3-4 διμεγαμπιτες γραμμες και τις αθροιζε με καποιο τροπο δινοντας στο δικτυο (θεωρητικα παντα..μην ξεχνιομαστε)το αθροιστικο τους bandwidth ......και παλι με καποια επιφυλλαξη γιατι δεν μου το εξηγησε καποιοσ ειδημων αυτο αλλα απ'οτι ειδαν τα ματακια μου λεω
tsakonas Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 epeidh to xa psaksei palia...me software den ginete....me allo operating system ginete...dld me linux kai tis aparaithtes gnwseis fisika...pou egw den katexw i moni lisi einai to Dual WAN router...
JohnnyB Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Κι εγώ κάπου εκεί καταλήγω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω όμως είναι να δω μήπως καταφέρω κάτι με Virtual PC. Να είμαι συνδεδεμένος με την μία DSL στο native λειτουργικό και στο guest να συνδεθώ στην άλλη DSL. Βέβαια δεν θα καταφέρω να αρθροίσω τις δύο συνδέσεις αλλά ίσως καταφέρω να κατεβάζω δύο αρχεία ταυτόχρονα το καθένα με διαφορετική σύνδεση (το πρώτο αρχείο με την 2 Mbit και το δεύτερο με την 1 Mbit σύνδεση). Θέλει πειραματισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.