kostas7777777 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 εχω την ati radeon x1650pro 256 agp http://www.online.incom.pl/NBWeb/foto/Karty_graficzne%5Csapphire_x1650pro_agp_a_bulk.jpg λοιπον επειδη το fan ειναι πολυ φασαριοζικο και σκεφτομαι να το αλλαξω. ως εδω καλα. δεν θελω ομως να το βαλω στην ιδια θεση αλλα να το βιδωσω πανω στην ψυκτρα.θα κανει δουλεια το καινουριο fan η θα ψηθει η καρτα??? και κατι αλλο. ποιες ειναι οι normal θερμοκρασιες για την καρτα μου???
Tenshi Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Αν κατάλαβα καλά θές να αφαιρέσεις τον παλιό ανεμιστήρα και το προστατευτικό πλαστικό και να βάλεις έναν δικό σου ανεμιστήρα πάνω στην ήδη υπάρχουσα αλουμινενια ψύκτρα.Κάτι τέτοιο σαφώς και γίνεται αλλα πρέπει να κάνεις πατέντα για να τον προσαρμόσεις.Ακόμα και αν τα καταφέρεις δέν υπάρχει εγγύηση οτι η ψύξη θα είναι καλύτερη απο πρίν. Η γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις κάποια ολοκληρωμένη λύση πχ ZALMAN VF700-CU και να γλυτώσεις απο τον κόπο και να έχεις και ύσηχο το κεφάλι σου (και τα αυτιά σου)
Nfountou Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 mporeis eite na vreis ena megalutero fanaki me ta idia h kai perisotera cfm (opou sigoura tha prepei na to patentareis ligo gia na katsei, eite mporeis na pareis kapoio susthma psukshs pou na uposthrizei thn karta sou kai na einai sxediasmeno etsi wste na douleuei se xamhlotera epipeda thoruvou.
kostas7777777 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 τελικα το επειχειρησα με ενα μικροτερο fan το οποιο και βιδωσα πανω στην ψυκτρα. βεβαια θα βαλω λιγο μεγαλυτερο ετσι ωστε να καλυπτει ολη την ψυκτρα. τα αποτελεσματα ειναι αρκετα ικανοποιητικα και σε ησυχια και σε θερμοκρασιες. φανταζομαι πως με μεγαλυτερο fan θα ειμαι ακομη καλυτερα. το fan to εχω συνεχως 100% και το pc ακουγεται οπως οταν το πηρα που δεν ειχε καρτα γραφικων.
kostas7777777 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 ποιες ειναι οι normal θερμοκρασιες για την καρτα μου? για να μην κανω και καμια λλαλακια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.