Προς το περιεχόμενο

Τι παιζει Forthnet ADSL (1Bill)??????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Πριν απο δύο μέρες έλλειξε το προπληρωμένο πακέτο adsl in a box της forthnet που είχα στα 786. Με πέρνουν από τη forthnet και με ρωτάνε αμα θέλω να ανανεώσω τη συνδρομή μου. Τους λέω ότι, όπως έχω δει, καλύπτομαι από το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet (μένω Τούμπα) και θα με ενδιέφερε να έχω adsl σύνδεση στα 4 ή 10 mb (το 10 τώρα τελευταία το άκουσα), ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Δηλαδή όχι DOUBLE PLAY, μόνο ιντερνετ, όπως άλλωστε λέει εδώ

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007875

Ο τύπος μου λέει ότι για να έχω αυτές τις ταχύτητες θα πρέπει να πάρω double play και ότι διαφορετικά θα έχω είτε 768 είτε 1024 είτε 2048, όπως κάποιος που δεν καλύπτεται από το δίκτυο.

Σας ρωτάω λοιπον αν ξέρετε κάτι παραπάνω.

α) Μήπως δεν καταλαβαίνω τι λέει στο site της forthnet που αναφέρω παραπάνω;

β) Μήπως άλλα διαφημίζουνε και άλλα κάνουνε;

γ) Μήπως ο υπάλληλος δεν ήξερε τι παίζει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Μια χαρά στα είπε ο υπάλληλος. Για να πάρεις 4Mbit και άνω πρέπει να πάς στο ιδιόκτητο τους δίκτυο, που σημαίνει πώς η γραμμή σου πάει στην Forthnet, άρα δεν μπορείς να έχεις τηλέφωνο από αλλού.

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά! Πριν απο δύο μέρες έλλειξε το προπληρωμένο πακέτο adsl in a box της forthnet που είχα στα 786. Με πέρνουν από τη forthnet και με ρωτάνε αμα θέλω να ανανεώσω τη συνδρομή μου. Τους λέω ότι, όπως έχω δει, καλύπτομαι από το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet (μένω Τούμπα) και θα με ενδιέφερε να έχω adsl σύνδεση στα 4 ή 10 mb (το 10 τώρα τελευταία το άκουσα), ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Δηλαδή όχι DOUBLE PLAY, μόνο ιντερνετ, όπως άλλωστε λέει εδώ

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007875

Ο τύπος μου λέει ότι για να έχω αυτές τις ταχύτητες θα πρέπει να πάρω double play και ότι διαφορετικά θα έχω είτε 768 είτε 1024 είτε 2048, όπως κάποιος που δεν καλύπτεται από το δίκτυο.

Σας ρωτάω λοιπον αν ξέρετε κάτι παραπάνω.

α) Μήπως δεν καταλαβαίνω τι λέει στο site της forthnet που αναφέρω παραπάνω;

β) Μήπως άλλα διαφημίζουνε και άλλα κάνουνε;

γ) Μήπως ο υπάλληλος δεν ήξερε τι παίζει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Esy mia xara katalabaineis,i forthnet kserei ti diafimizei kai profanws o ypallilos deniksere ti tou ginetai.Mporeis na exeis mono internet apo to idioktito diktyo tis forthnet sta 10Mbps kai to tilefwno sou na parameinei ston OTE.Allo to 2play kai allo ADSL 1Bill 10Mbps.

Δημοσ.

Τελικά ξαναεπικοινωνησα με την forthnet πριν απο λίγο για να ρωτήσω αν τελικά μπορώ να έχω ταχύτητα εως 10mbs χωρίς να πρέπει να πάρω το double play και μου είπε η υπάλληλος ότι γίνεται με το onebill όπως λεέι και στο ιντερνετ.

Αύριο θα στείλω και την αιτηση και θα περιμένω κανένα μήνα για να ενεργοποιηθεί, όπως μου είπε.

Καλή αντάμωση:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...