Προς το περιεχόμενο

Powerstrip

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα μια τηλεοραση - lcd και μεσω hdmi συνδεσα το πισι. Και τωρα;

Η αναλυση που πιανει η nvidia 6200 ειναι 1280 x 720 αλλα ειναι σα ξεχειλωμενη, χανω και πανω και κατω και αριστερα και δεξια εικονα.

Η αναλύση της οθονης ειναι 1366 x 768. Μου ειπαν να κατεβασω το powerstrip αλλα εκτος του οτι δε βρισκω ακρη φοβαμαι μη κανω και καμια στραβη.

Μπορειτε να με βοηθησετε οσοι εχετε δουλεψει με το powerstrip?

Υπαρχει αλλος τροπος να φτιαξω την εικονα; (Π.χ. drivers?)

Δημοσ.

Δοκίμασε μέσω της τηλεόρασης να το φτιάξεις.Πρέπει να έχει διαφορετικά preset σχήματος εικόνας, π.χ η philips μου έχει επιλογές ευρεία οθόνη, υπερδιεύρυνση,4:3 κ.λ.π. Με το ευρεία οθόνη ή 16:9 ανάλογα πώς το αναφέρει η tv σου θα είσαι o.k!

Επίσης αν δε κάνω λάθος η nvidia στο control panel έχει ένα εργαλειάκι για να φτιάχνεις προσαρμοσμένες αναλύσεις,δοκίμασε το κι αυτό..

Δημοσ.

Eβαλα τωρα τους νεους drivers, και thank nvidia εχει ρυθμισεις μηκους επιφανειας εργασιας, το αλλαξα και για τωρα ειμαι ενταξει αλλα και παλι...

Ειχε επισης και την ρυθμιση για hdtv, του εβαλα 720p και αρχισε να τρεμοπαιζει, wtf? Εχει ως 1920 x 1080 αλλα σε καμια αλλη εκτος 1280 x 720 δε παιζει καλα. Οχι οτι τωρα παιζει καλα, θαμπα ειναι... Damn!

Δημοσ.

Εχετε δικιο παιδια, τωρα εφτιαξαν ολα, μεσω του control panel της nvidia. Παλι καλα γιατι τα επαιξα!

Οταν αλλαξα μεγεθος επιφανειας εργασιας δεχτηκε τη ρυθμιση 720 p, ολα καλα πλεον, αλλληλλλλλλλλλλλλουια.

p.s. θα μου παρει πολυ καιρο να συνηθισω αυτη την αναλυση απο τα 1280 x 1024 που ημουν... Με βλεπω με 17 αρα... Τεσπα for now..

Thanx everyone!

Δημοσ.

Στα 60 χωρις επιλογη να τα αλλαξω.. 720p = 1192 x 668 βλεπω στις ρυθμισεις, νεα μαθηματικα απο την nvidia.... Τεσπα, να μαζεψω για οθονη ηδη τα επαιξαν τα ματια μου μεσα στο τεταρτο..

Δημοσ.

Αν θέλεις ανέβασε καμιά φωτογραφία για να δούμε την απεικόνιση. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι κουραστική η οθόνη/TV που χρησιμοποιείς..

Δημοσ.

Μάλλον θέμα συνήθειας είναι αν πρίν δούλευες με crt.Σε παιχνίδια πάντως που δοκίμασα με μια 32αρα απο λογική απόσταση (2~3 μέτρα) είναι απόλαυση!

Δημοσ.
Αν θέλεις ανέβασε καμιά φωτογραφία για να δούμε την απεικόνιση.
αν θελεις παλι,μην ανεβαζεις!!!!

ετσι κι αλλιως τι να δουμε..??/ ηλιθια ντιβιντι,τον ευαγγελατο,η καμμια αμερικανια....?α στο ρε φιλε..τσαμπα τα λεφτα που εδωσες για τηλεοραση...

καλυτερα να αγοραζες.....1 ωραιο ενυδρειο..!!!!!!!!!!!!!:idea:

Δημοσ.

Lol re και το 360 τι το εχουμε; Χρονο ρουφηχτρα ειναι το ατιμο!

Δεν επαιζα σε crt σε tft (1280 x 1024) επαιζα. Θα του δωσω καποιες μερες ακομα ευκαιρια, για να δουμε..

Να και η εικονα, δε ξερω αν θα δειτε διαφορα..

http://i62.photobucket.com/albums/h93/Serpiko7/Damnleme.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...