Προς το περιεχόμενο

πως να γλιτωσω το format η τουλαχιστον τα αρχεια?

vaggelisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα το προβλημα μου ειναι το εξης :

εκανα install ενα προγραμματακι ηταν(παιχνιδι για παιδια υποτιθεται) και ειδα οτι οταν παταγα εναρξη ειχε αλλαξει " υπολογιστης μου" σε "φακελος" αυτο συνεχιζοταν και με αλλα πχ πινακας ελεγχου και επισης σβηνονταν οι συντομευσεις.

Τοτε εκανα restart αλλα οταν μπηκα ηταν μια μαυρη οθονη και δε μπορουσα να κανω τιποτα στη συνεχεια δοκιμασα σε safe mode τα ιδια. Μετα συνεχιζοντας τα λαθη μου εκανα recovery ενα παλιο backup με acronis 10 (στο οποιο ειχα οσα αρχεια μου φαινονταν οτι ηταν τα windows πιθανον εκανα καποιο λαθος και μερικα αρχεια ακομα χωρις ομως να αποκλεισω καποια temporary η swap files) μετα μπηκα με knoppix livecd και ειδα οτι βλεπω μονο τα αρχεια απο το backup σημειωτεον οτι δεν εχω ιδεα απο linux.

1.μπορω να παω στην προηγουμενη κατασταση πριν το recovery με acronis 10?

2.πως μπορω να σωσω τα αρχεια μου, εχΕι νοημα να χρησιμοποιησω το hiren's boot cd?

(αν δε συμβαδιζει με τους κανονες του forum κατι, πειτε να κανω edit)

Δημοσ.

ERDCommander 2005. Ισως μπορεσεις να κανεις επαναφορα συστήματος σε κάποια προηγούμενη ημερομηνία αλλιως όπως είπε και ο kallair το δίσκο στο χέρι και σε άλλο σύστημα για recovery με κανα προγραμματάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...