Founes Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Γεια σας παιδιά, Εχω εναν P στα 3.2 και το ανεμηστιράκι της ψήκτρας κάνει υπερβολικό θόρυβο. Θα ήθελα να βάλω ενα αθόρυβο λοιπόν αλλά δεν έχω ιδέα απο αυτά. Τι να ψάξω να βρώ ? ευχαριστώ προκαταβολικά!
dpolal Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Αν μπορέσεις κάνε μια βόλτα από το Multirama extreme στην Στουρνάρη για να δείς ότι κυκλοφορεί. Αν δεν μπορείς τότε κοίτα τα sites από το e-shop ή το hac-shop.
unos Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 mhn pas sto multirama, apla panakrivo se ola. sugkrine kai 8a deis. phgaine sth sournarh sto pc-store kai 8a se diafwthsoun gia ola. dialekse kati se thermaltake. eixa kai egw ton idio epeksergasth kai to anemhsthraki ekane apisteuto 8orubo. ta coolers ths intel einai a8lia...
Vatos_locos Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 northwood η Prescott ? αν ειναι northwood με το sonic tower της thermaltake που έχω εγώ τον έχω στους 28 βαθμούς με 120αρι fan και χωρίς fan 39-42 30 ? έχει απο e-μάγαζο
spookyboy13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 mhn pas sto multirama, apla panakrivo se ola. sugkrine kai 8a deis. phgaine sth sournarh sto pc-store kai 8a se diafwthsoun gia ola. dialekse kati se thermaltake. eixa kai egw ton idio epeksergasth kai to anemhsthraki ekane apisteuto 8orubo. ta coolers ths intel einai a8lia... Τι προτείνεις του παιδιού ρε τσουτσέκι ? Είσαι με τα καλά σου ? Να πάει πού ? Στο PC-Store να τον διαφωτίσουν ? ROFLMAO. Ιδιαίτερα σε ThermalFake είναι ότι καλύτερο... Ρε καραγκιοζάκια γίνατε όλοι γνώστες και προτίθεστε να μοιράσετε τις γνώσεις ( ! ) σας από εδώ κι από εκεί... :evil: Σοβαρέψου νέωπα. P.S. @ Founes: Δίχως να πείς budget βρε παιδί τι να σου πεί κανείς ?
Founes Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 παιδες σας ευχαριστώ όλους. τελικά πήγα στα multirama στον Πειραιά και ήταν πάρα πολύ εξηπηρετική η κοπελίτσα που είχαν εκεί και βρήκα μια ultra silent που να ταιριάζει με την mobo μου. Επιτέλους βρήκα την ησυχία μου!!!
rallistas Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Κανω ερωτηση εδω για να μην ανοιγω νεο topic!Το κουτι που πηρα εκτος απο ανεμηστηρια μπροστα και πισω παιρνει κι ενα στο πλαϊ.Ηδη εχω βαλει 2 Coolermaster,ενα 12αρι μπροστα κι ενα 8αρι πισω.Θα βαλω κι ενα 8αρι στο πλαϊ.Η απορια μου ειναι η εξης.Για να εχω σωστη ροη αερα,να το βαλω να βαζει κρυο αερα η να βγαζει τον ζεστο?
rallistas Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Εβαλα και το πλαινο.Πηρα ενα A.C Ryan γιατι ειχε μεγαλυτερη παροχη αερα απο το αντιστοιχο coolermaster.Ειναι λιγο βαβουριαρικο αλλα χαλαλι του.Ειδα διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.