cyberstorm Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 kserei kaneis an iparxei kamia karta tv pou na ipostirizei kai teletext????kai telos gia na sindeso mi akarta tv kai na vlepo tv sto pc xrisiopio omoaksoniko kalodio???arseniko apo tin mia akri kai thiliko apo tin alli???? p.s iparxei tropos na dis nova mesa apo to pc me mia karta tv??? i thelei apokopikopoiiti???
Shineboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 1) οι περισσότερες κάρτες έχουν teletext παράδειγμα μια σχετικά φτηνή που έχει http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.702416 2) δεν καταλαβαίνω τι θες να συνδέσεις αν εννοείς την κεραία με την κάρτα ναι ομοαξωνικό είναι το καλώδιο αλλιώς η κάρτα είναι pci δηλαδή μπαίνει πάνω στην μητρική. Αν μιλάς για εξωτερικό tv tuner και όχι κάρτα τότε συνδέεται με usb καλώδιο 3) το nova θελει δορυφορικό δέκτη και αποκωδικοποιητή irdeto και άλλα τεχνικά που θέλουν πολύ συζήτηση υπάρχει ανάλογο θέμα στο insomnia ψάξτο λίγο
pc2buy.gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ναι. Αυτό το καλώδιο χρησιμοποιείς! Έχω βάλει και εγώ στο δικό μου. Βέβαια δεν είναι η καλύτερη ανάλυση αλλά μπορώ και βλέπω άνετα. Αν και δεν έχω δει κάρτα τηλεόρασης με teletext, γνωρίζω οτι υπάρχει. Υ.Γ.: Θέλει αποκοδικοποιητή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.