Προς το περιεχόμενο

κόστος αλλαγής τηλεφωνικών καλωδίων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κανά τρίμηνο ήρθε τεχνικός του ΟΤε στο σπίτι μου και αφού έκανε τα παραίτητα διαπίστωσε πως έχουν πρόβλημα οι τηλεφωνικές γραμμές με μια μικρή πιθανότητα λάθους .Επειδή ο χρόνος ήταν μικρός όταν συνέδεσε το router του με εξωτερικό καλώδιο κατευθείαν από τον ΟΤΕ δεν μπόρεσε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Πόσο περίπου θα μου κοστίσει μια τέτοια αλλγή (φαντάζομαι ότι θα γκρεμιστούν τοίχοι κλπ).Επίσης γίνεται να τραβήξει καλώδιο από το καλώδιο του ΟΤΕ (στον αέρα) μέχρι κάποιο τόιχο του δωματίου μου χωρίς να επιβαρυνθεί το οίκημα περισσότερο;

Και τέλος πρέπει να απευθυνθώ σε εξειδικεύμενο συνεργείο ή και ο ηλεκτρολογος της περιοχής μπορεί να το κάνει

Δημοσ.

αυτη τη μικρη πιθανοτητα λαθους πρεπει να εξαλειψεις πρωτου αρχισεις τα μερεμετια...οταν τα αρχισεις pm για συμβουλες

Δημοσ.
Πριν κανά τρίμηνο ήρθε τεχνικός του ΟΤε στο σπίτι μου και αφού έκανε τα παραίτητα διαπίστωσε πως έχουν πρόβλημα οι τηλεφωνικές γραμμές με μια μικρή πιθανότητα λάθους .Επειδή ο χρόνος ήταν μικρός όταν συνέδεσε το router του με εξωτερικό καλώδιο κατευθείαν από τον ΟΤΕ δεν μπόρεσε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Πόσο περίπου θα μου κοστίσει μια τέτοια αλλγή (φαντάζομαι ότι θα γκρεμιστούν τοίχοι κλπ).Επίσης γίνεται να τραβήξει καλώδιο από το καλώδιο του ΟΤΕ (στον αέρα) μέχρι κάποιο τόιχο του δωματίου μου χωρίς να επιβαρυνθεί το οίκημα περισσότερο;

Και τέλος πρέπει να απευθυνθώ σε εξειδικεύμενο συνεργείο ή και ο ηλεκτρολογος της περιοχής μπορεί να το κάνει

Mporeis na travikseis kalodio apo to kouti tou ote sto spiti sou to opoio prosektika mporeis na piaseis me piastrakia stous toixous kai na einai ola omorfa kai wraia.

Sinithos to problima brisketai stis epafes tou kalodiou apo to kouti tou ote sto spiti sou. Spania mesa sta spitia ta kalodia xalane ektos kai an ta exoune faei pontikia kai loipa.

Mporeis na tavikseis ena new kalodio apo to kouti tou ote sto spiti sou na xwseis kai mia trupa ston toixo kai na exeis mono ena til . Einai h pio ftini lisi. Episis na min ksexnas oti oses pio polles tilefonikes siskeues exeis toso pio polly epibarinetai i grami sou se apodosi. Tsekare mipws kapoia tilefoniki siskeuh dimiourgei problima.

Apo kostos eksartatai apo ton mastora. EGw eixa skasei 150 sinolo . OUsiastika eixa travikse ena kainourgio kalodio apo to kouti mexri to diktio mesa sto spiti kai ta enosa

Kalytera tha prepei na breis ton ilektrologo pou ekane tin eggatastasi sto spiti gia na ksemperdeueis pio grigora.Sinithos mesa stous touxous bazoune solines kai mesa se autous ta kalodia . (eksartatai kai pws to xtisane to spiti) . Etsi me mia atsalina kai ligo sapounaki mporeis na peraseis new kalodio mesa apo autous tous solines.

Δημοσ.

Αν πιστευεις οτι τελικα ειναι το προβλημα στα καλωδια

δεν ειναι και τιποτα και ο ηλεκτρολογος που θα σου αλλαξει τα καλωδια

θα το κανει με μια ατσαλινα των 5 ευρω ουτε θα σκαψει ουτε θα τριπησει

τιποτα.

εγω παραδιγμα το εκανα μονος μου αλλα γνωριζο και 5 πραματα.

Τελος ποιο ειναι το προβλημα δεν καταλαβαινω φιλε μου.

εχεις μηπως χαμηλες ταχυτητες και σου ειπα την γνωστη μ@μ@κι@

για τα καλωδια??

Δημοσ.

Μετά από 3 restart του router εδέησα να συνδεθώ για να γράψω όχι για να στείλω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά δν κάθησα να το ψάξω περαιτέρω γιατί ήμουνα συνεχώς online τις προηγούμενες μέρες και νόμιζα ότι ήταν περισταστιακό το πρόβλημα..

Δυστυχώς σήμερα αποσυνδέομαι συνεχώς.

Κάποια στοιχεία των αποσυνδέσεων.

α)Για να αναψει το λαμπάκι adsl στο router κάνει κανά λεπτό ή και περισσότερο τελευταία.

β)Ενώ παλιά έσβηνε μόνο το λαμπάκι του internet εχανα δλδλ την ip μου τώρα αρκετά συχνά σβήνει και το λαμπάκι του adsl.Επιπλέον το ρούτερ θ΄λει και δυο επανεκκινήσεις για να ξαναπάρω ip .Δεν παίρνει με την μια.

γ)Οταν σβήνει το λαμπάκι του adsl κόβεται και η γραμμή (πχ μιλούσα στο τηλέφωνο έπεσε η γραμμή και αναβόσβηνε το λαμπάκι του adsl)

δ)Ενώ τις προηγούμενες μέρες δεν είχε αέρα σήμερα έκανε τρελλά μποφόρ.Συνήθως όταν έχει αέρα και βροχή οι αποσυνδέσεις πολλ/ζονται

ΥΓ Και στις εργασίες του ΟΤΕ είχα πρόβλημα με το λαμπάκι adsl αλλά σήμερα δεν γίνονται εργασίες

εχεις μηπως χαμηλες ταχυτητες και σου ειπα την γνωστη μ@μ@κι@

για τα καλωδια??

Από ταχύτητες δεν έχω παράπονο με 768 είμαι και πιάνω (όταν υπάρχουν οι κατάλλληλες πρυποθέσεις (80+)

Μέχρι να γράψω και να ποστάρω το μήνυμα είχα αποσυνδεθεί 4 φορές .Και τις 3 έσβησε το λαμπάκι adsl έχασα την ip μου αλλλά μετά επανασυνδέθηκε την 4η έσβησε μόνο το λαμπακι του ιnternet.Oπότε restart

Δημοσ.
Συνήθως όταν έχει αέρα και βροχή οι αποσυνδέσεις πολλ/ζονται

omnislash ki egw to pa8aina auto paliotera apo thn epoxh ths sparknet akoma. Sxedon ta idia symptwmata. Poly syxnes aposyndeseis, 5-10 lepta sygxronismos grammhs (me G.Dmt chekarismeno oxi Auto), otan kataferna telika na synde8w epiana 3Kbyte/s. Alla to pio trelo mesa s ola auta htan auto me ta kairika fainomena΄ otan eixe kako kairo (kyriws otan evrexe oxi aparaithta otan fysouse) h syndesh mou htan sta maura ths ta xalia. Auto omws parousiasthke meta apo kapoious mhnes swsths leitourgias, pou epiana 8ymamai tote 40aria synexeia (me 384) opote den mou perase oute stigmh ap to myalo h kalwdiwsh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...