michalis23 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Χρονια πολλα σε ολους του forum ... Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε αυτο το forum, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το καταστημα grmods. Διαβαζοντας τα σχολια σε αυτο το forum σχετικα με την τοποθετηση τσιπακι στην κονσολα Wii αποφασισα να εμπιστευθω το καταστημα grmods. Την Μεγαλη Δευτερα μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια εστειλα με ACS courier την κονσολα σε αυτους . Η συνεννόηση ηταν να το φτιαξουν αμεσα και να το στειλουν Μεγαλη Τριτη ωστε Τεταρτη να το εχω .Οταν Μ. Τεταρτη επικοινωνησα με την courier δεν το ειχαν παραλαβει ακομα απο το γραφειο αποστολης που μου ειχαν ζητησει να το στειλω. Μετα απο 2-3 τηλεφωνα το παρελαβαν και υποσχεθηκαν να το φτιαξουν και να το στειλουν αμεσα - υποσχεθηκαν δε οτι θα εβαζαν και 2 παιχνιδια της αρεσκειας μου. Οταν πηρα τηλεφωνο την Μ. Πεμπτη το ειχαν ηδη στειλει αλλα με Porta porta των ΕΛΤΑ ... Τελος παντων σημερα Τριτη του ΠΑσχα παρελαβα την κονσολα η οποια ομως δεν ειχε τα DVD που ειχαν υποσχεθει αλλα το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ηταν οτι ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ τα ΚΑΝΟΝΙΚΑ DVD του WII (Wii Sports, Wii Play κλπ):evil: Επειδη σημερα ολη την ημερα δεν μπορω να τους βρω στο τηλεφωνο , αποφασισα να γραψω στο forum και να ζητησω την γνωμη και βοηθεια των συνforumιτων :razz: Τι να κανω ???? :shock: help !!!!!
FISHERMAN Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Καλά στο τηλέφωνο ούτε εγώ μπόρεσα ποτά να τους βρω όταν επανελημένα τους χρειάστηκα.Στα email όμως κ στην φόρμα παρατηρήσεων απαντάνε.
omnislash Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Τελος παντων σημερα Τριτη του ΠΑσχα παρελαβα την κονσολα η οποια ομως δεν ειχε τα DVD που ειχαν υποσχεθει αλλα το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ηταν οτι ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ τα ΚΑΝΟΝΙΚΑ DVD του WII δοκίμασε κάποια παιχνίδια από το θείο σου και πες μας τι τσιπα σου βάλανε;Γιατί το wiikey και το cyclowiiz έχουν κάτι μικροπροβλήματα.Επίσης αν δεν κάνω λαθος αλλαξε η motherboard του wii στις καινούργιες εκδόσεις αλλά το wiinija όπως λένε είναι 100% συμβατό.
telegamesvg Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ισως δεν εχουν ανοξει σημερα ....λογω Πασχα.... Απο αυριο ομως θα ειναι εκει ....
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Από ότι έχω διαβάσει σε μερικούς λύθηκαν παρόμοια προβλήματα τρέχοντας το setup disc που έχουν στο επίσημο site του wiikey : http://www.wiikey.cn/resources.html (αν έχεις βάλει αυτό το τσιπ). Κι εγώ από grmods έβαλα το wiikey και δεν έχω κάποιο πρόβλημα (προς το παρόν!)
michalis23 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ευχαριστω ολους για τη βοηθεια τους !! ηθελα και εγω να βαλω wiikey αλλα δεν ειχαν και εβαλα wiinja. καλη σκεψη για το setup disk θα δω εαν εχουν στο wiinja κατι ... μα καλα δεν θα επρεπε να με ενημερωσουν .... τι να πω ...
michalis23 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 τελικα δεν υπαρχει .... μονο για το ninja deluxe ....
michalis23 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 απλως για να κλεισω το θεμα , την δευτερη φορα σταθηκα πιο τυχερος και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο την αντιμετωπιση τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.