lak10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Παιδια θελω κανενα action η adventure game για ps2 τι προτεινετε
kallair Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 episis to genji einai poli kalo k to shadow of colossus.
xrest Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 αμα σου αρεσουν και horror action adv, εχεις ακομα περισσοτερες επιλογες
jesE Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 i)ICO "Ico is a very different game. It's an adventure game but it has a look and feel that's world's away from many other adventure titles" ii)Shadow of the Colossus
omnislash Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 tomb raider 6,7 και για horror fatal frame 1,2,3 soul reaver 2, silent hill ,3,4 α τσέκαρε και το εκπληκτικό shadow of destiny.Το devil may cry ξεχάσατε αλλά είναι περισσότερο action oriented.
gherudos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Βγήκε χτές το πρώτο επεισόδιο Anime Devil May Cry!!!! Ανυπομονώ να το μεταφράσουν Fansub groups!!!
Olorin Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 i)ICO"Ico is a very different game. It's an adventure game but it has a look and feel that's world's away from many other adventure titles" ii)Shadow of the Colossus Couldn't agree more...:wink: Αμφότερα είναι πρωτότυπα, μαγευτικά, επικά... Είναι τα δυο από τα τρία αγαπημένα μου παιχνίδια στο PS2... Το τρίτο είναι κι αυτό Action/Adventure, οπότε το προτείνω κι αυτό και δεν είναι άλλο από το Okami που βγήκε πρόσφατα... Αν και η βάση του gameplay του θυμίζει λίγο Zelda, προσθέτει τόσα καινοτόμα τοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό...
klainmaingr Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Couldn't agree more...:wink: Αμφότερα είναι πρωτότυπα, μαγευτικά, επικά... Είναι τα δυο από τα τρία αγαπημένα μου παιχνίδια στο PS2... Το τρίτο είναι κι αυτό Action/Adventure, οπότε το προτείνω κι αυτό και δεν είναι άλλο από το Okami που βγήκε πρόσφατα... Αν και η βάση του gameplay του θυμίζει λίγο Zelda, προσθέτει τόσα καινοτόμα τοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό... Πράγματι...Το ΟΚΑΜΙ είναι καθαρά Zelda based παιχνίδι (και μάλλον γι αυτό μου αρέσει τόσο πολύ....) Όλα τα €!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.