Προς το περιεχόμενο

action adventure games for ps2

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i)ICO

"Ico is a very different game. It's an adventure game but it has a look and feel that's world's away from many other adventure titles"

ii)Shadow of the Colossus

Δημοσ.

tomb raider 6,7 και για horror fatal frame 1,2,3 soul reaver 2, silent hill ,3,4 α τσέκαρε και το εκπληκτικό shadow of destiny.Το devil may cry ξεχάσατε αλλά είναι περισσότερο action oriented.

Δημοσ.
i)ICO

"Ico is a very different game. It's an adventure game but it has a look and feel that's world's away from many other adventure titles"

ii)Shadow of the Colossus

Couldn't agree more...:wink:

Αμφότερα είναι πρωτότυπα, μαγευτικά, επικά...

Είναι τα δυο από τα τρία αγαπημένα μου παιχνίδια στο PS2...

Το τρίτο είναι κι αυτό Action/Adventure, οπότε το προτείνω κι αυτό και δεν είναι άλλο από το Okami που βγήκε πρόσφατα... Αν και η βάση του gameplay του θυμίζει λίγο Zelda, προσθέτει τόσα καινοτόμα τοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό...

Δημοσ.
Couldn't agree more...:wink:

Αμφότερα είναι πρωτότυπα, μαγευτικά, επικά...

Είναι τα δυο από τα τρία αγαπημένα μου παιχνίδια στο PS2...

Το τρίτο είναι κι αυτό Action/Adventure, οπότε το προτείνω κι αυτό και δεν είναι άλλο από το Okami που βγήκε πρόσφατα... Αν και η βάση του gameplay του θυμίζει λίγο Zelda, προσθέτει τόσα καινοτόμα τοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό...

Πράγματι...Το ΟΚΑΜΙ είναι καθαρά Zelda based παιχνίδι (και μάλλον γι αυτό μου αρέσει τόσο πολύ....) Όλα τα €!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...