kostasSTi Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 dimi_p γιατί να μη μπορεί? Χρησιμοποιείς τον ένα δίαυλο, οπότε είναι σαν κανονική μητρική. Δε χρησιμοποιείς το chip sli.
dimi_p Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 dimi_p γιατί να μη μπορεί? Χρησιμοποιείς τον ένα δίαυλο, οπότε είναι σαν κανονική μητρική. Δε χρησιμοποιείς το chip sli. λεω μηπως δεν ειναι απολυτα συμβατη λογω διαφορετικων κατασκευαστων (nvidia για το chipset και ανταγωνιστης ΑΤΙ για το gpu)
SL9S9 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Η gigabyte που πήρα, GA-965G-DS3 ver1.0, επειδή λεγανε οτι είναι τα καλύτερα: 1) Με εσπασε τα νευρα γιατί σφύριζε (μπιπσ) για 20 δευτερολπετα καθε φορά που ξεκινούσα το pc Mετα από δοκιμές - βαλε-βγαλε απενεργοποίησα τον ελεγχο ανεμιστήρα από to bios και σταμάτησε. 2) Κλείνεις το pc και εξακολουθεί να δίνει ρεύμα στο οπτικό ποντίκι που παραμενει φωτισμένο! 3) Καθε φορά που μπουταρω λέει ότι αφαιρέθηκε η δεύτερη SLI vga. Ουτε έχω δεύτερη vga και επίσης το motherborad δεν έχει slot για 2η vga. χαχαχα-χχχχααα 4) Εβαλα vista και εκανε setup 2,5 ωρες! Και καθως τα τρεχω καθε 2 λεπτά κολλάει για 1 λεπτό. Εστειλα ερώτηση στην gigabyte και απάντησαν μετα από 1 εβδομάδα, ( apologize επειδή λεει έχουν πολλές ερωτήσεις!) και λενε να κατεβασω ενα προγραμματακι και να το τρεξω από bootable floppy. Που δεν αγόρασα στο νεο pc και πρπει να βρω ένα. 5) Η onboard sound είναι μάπα. Πήρα sound blaster xfi audio. ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ > 10 ΩΡΕΣ!! Αυτά με τo συγκεκριμένο board της GIGABYTE. To δικό μου ήταν REV1.0 και είδα βγαλανε και REV2.0 και 3. Καταλαβάινετε. Αν είχα πάρει οποιοδήποτε άλλο bοard - άλλη μάρκα δεν πιστεύω να είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά παλι λενε εχουν και all-solid πυκνωτες και κραταει περισσότερο το board. Αχρηστο, αφού καθε 3-4-5 χρόνια κανουμε αναβαθμιση. Αυτά.
dpurpler Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Εγώ στις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις έχω MSI. Παρασύρω και 5-6 φίλους που με συμβουλεύονται. Λοιπόν, αν δεν κάνεις ταρζανιές με το PC σου (overclocking, bus speed κλπ) είσαι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟΣ. Εμπειρία με πάνω από 10 PC. Γενικά είμαι της άποψης ότι αν θες επιδόσεις, πάς ένα κλικ παραπάνω στις προδιαγραφές σου και στις αγορές σου και δεν πιέζεις την κατάσταση με OC. Αλλά όσες φορές έχω δοκιμάσει πειραματικά να υπερχρονίσω, κανένα πρόβλημα, η MSI τα καταπίνει όλα. Απλά δεν είναι ο τύπος μου και δεν θέλω να ασχοληθώ με ειδικές ψύξεις κλπ. Προτιμώ "μαμά". Αντίθετα, ένας ξάδελφος που δεν με άκουσε και επέλεξε ASUS/AMD άλλαξε μητρική (δωρεάν - σε 1 χρόνο) αφού το σύστημα του έκανε ανεξήγητα κολήματα μέχρι που σταμάτησε να δουλεύει. MSI για μένα λοιπόν. (α... και τα updates παιγχνιδάκι και σε BIOS και σε Drivers αυτόματα από το site)
dimi_p Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Η gigabyte που πήρα, GA-965G-DS3 ver1.0,επειδή λεγανε οτι είναι τα καλύτερα: 1) Με εσπασε τα νευρα γιατί σφύριζε (μπιπσ) για 20 δευτερολπετα καθε φορά που ξεκινούσα το pc Mετα από δοκιμές - βαλε-βγαλε απενεργοποίησα τον ελεγχο ανεμιστήρα από to bios και σταμάτησε. 2) Κλείνεις το pc και εξακολουθεί να δίνει ρεύμα στο οπτικό ποντίκι που παραμενει φωτισμένο! 3) Καθε φορά που μπουταρω λέει ότι αφαιρέθηκε η δεύτερη SLI vga. Ουτε έχω δεύτερη vga και επίσης το motherborad δεν έχει slot για 2η vga. χαχαχα-χχχχααα 4) Εβαλα vista και εκανε setup 2,5 ωρες! Και καθως τα τρεχω καθε 2 λεπτά κολλάει για 1 λεπτό. Εστειλα ερώτηση στην gigabyte και απάντησαν μετα από 1 εβδομάδα, ( apologize επειδή λεει έχουν πολλές ερωτήσεις!) και λενε να κατεβασω ενα προγραμματακι και να το τρεξω από bootable floppy. Που δεν αγόρασα στο νεο pc και πρπει να βρω ένα. 5) Η onboard sound είναι μάπα. Πήρα sound blaster xfi audio. ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ > 10 ΩΡΕΣ!! Αυτά με τo συγκεκριμένο board της GIGABYTE. To δικό μου ήταν REV1.0 και είδα βγαλανε και REV2.0 και 3. Καταλαβάινετε. Αν είχα πάρει οποιοδήποτε άλλο bοard - άλλη μάρκα δεν πιστεύω να είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά παλι λενε εχουν και all-solid πυκνωτες και κραταει περισσότερο το board. Αχρηστο, αφού καθε 3-4-5 χρόνια κανουμε αναβαθμιση. Αυτά. απλα σου εκατσε ενα προβληματικο μοντελο mobo. Βεβαια καλα κανεις και τους τα ριχνεις αφου επαθες αυτα.:neutral: εγω π.χ. εχω παρει 2 φορες hp εκτυπωτη και τις 2 φορες ειχα απιστευτα προβληματα και τους πεταξα. μπορει η hp να εχει παραδοση και ονομα στους εκτυπωτες αλλα εγω hp δεν ξαναγοραζω με τπτ! παντως η gigabyte βγαζει καλες καρτες γραφικων και καλα mobo's
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.