sotosko Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Εγω αρχιζω λεγοντας οτι τα ASUS ειναι τα καλυτερα. edit: ρε παιδια πως βαζω poll ???
1980 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 δεν στεκει η ερωτηση σου βασικα. κατα καιρους βγαινουν κορυφαιες ποιοτικα μητρικες απο διαφορες εταιριες. εξαλου ολες υλοποιησεις ενος chipset ειναι που κατασκευαζουν αλλες εταιριες αν εξαιρεσεις τις μητρικες της intel. οποτε ισως καλυτερα θα ηταν να γραψεις ποιες μητρικες εχουν την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.
LL_NEO Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Motherboard για ποια χρήση. Διότι αν το θέλεις για απλή χρήση και όχι για overclock κτλ πάρε ένα Intel mobo να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... (αν και τώρα με τις Badaxe μητρικές και η Intel μπαίνει στο χορό του ocing. O tempora o mores)
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 opos eipe kai o synadelfos 1980, den stekei i erotisi. Kata kairous i kathe etairia bgazei kai kapoio koryfaio.
gtsekegal Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Είναι σαν μας ρώτας ποιά είναι η καλύτερη μάρκα αυτοκινήτου ...
grigas Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Διότι αν το θέλεις για απλή χρήση και όχι για overclock κτλ πάρε ένα Intel mobo να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... μπορεί να μην είναι το απολύτως γρηγορότερο, μπορεί το Bios να μην σε αφήνει να πειράξεις σχεδόν τίποτα, μπορεί το FSB να μην ρυθμίζεται ούτε με το SetFSB, ξέρεις όμως ότι δεν θα σε κρεμάσει ποτέ (αν και το 865GBF που έχω εγώ, μέχρι να βγει το SP1 για τα Win2k3 όλο μπλε οθόνες μου έβγαζε, αλλά προφανώς έφταιγε η MS)
giorgiosimeoni Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Proswpika protimw DFI. Thewro pws i ASUS einai isws i top omws mia asximi empeiria me tin antikatastasi 3 diaforetikwn motherboard opou k ta 3 itan defective k picky me tin ram pou proteinan apo ti idio site tis ASUS me kanoun na allaksw gnwmi.
panvas Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Kata thn gnwmh mou 1Asus,2Abit,3MSI Gigabyte:D
funkyjohny Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ennoeitai asus giati kai poiotika einai kaliteres kai provlima thermokrasias opos parousiazoun kati alles tou stil gigabyte. merikes fores isxiei ontos to rito oti plironeis pairneis.
unos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 nomizw oti h erwthsh einai epieikws anohth. einai sa na rwtas poio amaksi einai kalutero an 8es forthgaki de 8a pas na pareis porche carrera. an de peis giati xrhsh kai se lefta pou zhtas kanenas den morei na apanthsei. symfwnw me to filo 1980...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.