Προς το περιεχόμενο

AGP Battle : XFX nVidia 7950GT Vs. ATI X1950XT AGP !!!

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και να σου πώ HellasVagabond, τί προβλήματα είχες με την LCD ? Γιατί έχω κι εγώ μια 19" LG...

Τα παιχνίδια μπορείς να μου πείς ποιά ήταν αν έχεις όρεξη?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω συνδεω το PC με 55αρα LCD πλυν την κλασσικη του υπολογιστη.

Στην 55αρα ειχα συνεχεια προβληματα.

Οσο για παιχνιδια τα

Battlefield 2142

Splinter Cell Double Agent

C&C 3 Tiberium Wars Demo

PlanetSide

World Of Warcraft

Δημοσ.
Ποιά απο τις δύο κάρτες VGA σε δίαυλο AGP να διαλέξω????

Η nVidia μόλις βγήκε στο newegg... ενώ η ATI είναι ήδη στα ράφια του Πλαισίου, e-shop κτλ..

Απ'ό,τι έχω διαβάσει, η ATI διαλύει την nVidia...εγώ πάλι είμαι fan της nVidia ..Ισχύει κάτι τέτοιο ??? η ΑΤΙ έκανε τόσο καλή δουλειά ????

Lew oti i ati einai kaliteri alla,http://www.modders-inc.com/modules.php?name=News&op=NEArticle&sid=123

xtipai mia 80ara Va8mous kelisiou sto gaming:oops: , oso nane afto den einai kalo pare kalitera mia apli Vga me 120 :idea: :arrow: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510518 eurw :-o to poli gia na se bgali oso iparxoun DirectX 9 Games k meta xtipa mia DX 10 Karta grafikwn:evil: , i karta pou sou protinw einai poli kali se apodosi/timi.

gia gaming mexri 1024*768 einai tzami.

dialekse k pare.

Δημοσ.

Παιδιά , μπορείτε να μου πείτε "με γειά"...

Να πώ με μία λέξη πώς περιγράφω την κάρτα μετά απο την μετάβαση 7800GS σε Χ1950ΧΤ ?

ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ.

μόνο αυτό...

ΤΡΕΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΑ,3D, VIDEO...!!!

Συν του ότι είχα ήδη εγκατεστημένα το Test Drive Unlimited, Uefa Champions League 2006-2007 και S.T.A.L.K.E.R....

Kαι τα 3 πάνε με τριπλάσια ταχύτητα από,τι πήγαιναν!

Εντωματαξύ είχα αμφιβολίες γιατί είχα ακούσει απο κάποιους για bottleneck κτλ (λόγω του ότι έχω Intel Pentium 4 στα 3Ghz Prescott με HT πάνω σε ένα ASUS P4C800E-Deluxe).

ΚΑΝΕΝΑ ΒΟTTLENECK...NONE! ZERO! TIΠΟΤΑ. και έχει και άλλα περιθώρια...είμαι σίγουρος!!!

Δημοσ.
Παιδιά , μπορείτε να μου πείτε "με γειά"...

Να πώ με μία λέξη πώς περιγράφω την κάρτα μετά απο την μετάβαση 7800GS σε Χ1950ΧΤ ?

ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ.

μόνο αυτό...

ΤΡΕΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΑ,3D, VIDEO...!!!

Συν του ότι είχα ήδη εγκατεστημένα το Test Drive Unlimited, Uefa Champions League 2006-2007 και S.T.A.L.K.E.R....

Kαι τα 3 πάνε με τριπλάσια ταχύτητα από,τι πήγαιναν!

Εντωματαξύ είχα αμφιβολίες γιατί είχα ακούσει απο κάποιους για bottleneck κτλ (λόγω του ότι έχω Intel Pentium 4 στα 3Ghz Prescott με HT πάνω σε ένα ASUS P4C800E-Deluxe).

ΚΑΝΕΝΑ ΒΟTTLENECK...NONE! ZERO! TIΠΟΤΑ. και έχει και άλλα περιθώρια...είμαι σίγουρος!!!

Kalogameoti :mrgreen:

Omos i -"polythriliti" kata ta alla- 7800GS, outos i allos den itan tipote spoudaio = 7600GT :o

An den pisteveis oti exeis bottleneck, anevase ton Prescott sta 3.6GHz kai xanatestarise tin 8-)

Δημοσ.

Να την τεσταρει που? Δεν νομιζω να εννοειτε σε κανα 3Dmark γιατι θα τραβηξω τα @@ μου.... Σε παιχνιδι πρεπει να τεσταριστει με κανα fraps και το πολυ να ανεβει 5-7 frames....

Μην λετε στον κοσμο για boolteneck και τον φοβιζετε, η futuremark φταιει

Δημοσ.
Να την τεσταρει που? Δεν νομιζω να εννοειτε σε κανα 3Dmark γιατι θα τραβηξω τα @@ μου.... Σε παιχνιδι πρεπει να τεσταριστει με κανα fraps και το πολυ να ανεβει 5-7 frames....

Μην λετε στον κοσμο για boolteneck και τον φοβιζετε, η futuremark φταιει

An omos afta ta 5-7 frames einai sto minimun -pou theoro pithanotero- tha exei diafora 8-)

Akomi kai tin 7600GT, tin krataei piso mia cpu > 3Ghz, den tha to kanei stin X1950XT? :X

Again, kaloriziki :-)

• Moderators
Δημοσ.

[...]

Akomi kai tin 7600GT, tin krataei piso mia cpu > 3Ghz, den tha to kanei stin X1950XT? :X

[...]

QUOTE]

iced αυτο θελει απαντηση... εχεχεε!!

Καλοριζικη κι απο μενα.

Συμφωνα με τα τεστ σε πραγματικα παιχνιδια, η Χ1950ΧΤ ειναι περιπου 35% καλυτερη απο την Χ1800ΧΤ μου, και 50% απο την 7800GT, αλλά 90-120% απο την 7800GS και την 7600GT...

Δημοσ.

Εξού και το ΣΟΚ που έπαθα έτσι ??? :D:D:D:D:D

Πώπωωωωω...

να σας πώ και το άλλο όμως που είναι σχεδόν εκτός topic? Αγόρασα μαζί και το Enermax Infinity 650W για να μπορεί να "τρώει" καλά η κάρτα, το ΣΟΚ που έπαθα με αυτό το τροφοδοτικό είναι πως έχει 24pin Main Power Connector για το motherboard !!! Ενώ στο site του e-shop

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700761

λέει πως έχει 20\24Pin connector !!!!! Λέτε να μπορώ να το δώσω πίσω ? ΄Τώρα έχω ένα Qtec 500W (που τα 500W μόνο 500 δεν είναι και το 12V rail αγγίζει ζορισμένα τα 18A !!!!) Σε αυτό ξενέρωσα αρκετά μπορώ να πώ... :D:D:D

• Moderators
Δημοσ.

Oχι να μην το δωσεις πισω, εαν δουλευει ετσι.

Και εαν το δωσεις, ΜΗΝ βαλεις το q-tec να δουλεψει με την καρτουλα... 18Α στην +12 εδινε το noname 400ρι που εδινε μαζι με τα κουτια του το e-shop...

Η καρτα θελει τουλαχιστον 30 για να δουλεψει σωστα...

Οταν λεει 20/24 pin μαλλον εννοει 24 πινο που να μπορει να ανοιγει για να μπαινει και σε μητρικες με 20πινο. ;)

Δημοσ.

Αυτό λέω GeorgeMan, ΔΕΝ δουλεύει το "αναθεματισμένο" (είδες ευρωπαϊκή κουλτούρα???χαχαχα)

Γιαυτό λέω πως ξενέρωσα... με το Qtec παίζει τώρα... και το ξέρω.. είναι ΣΚΟΤΩΜΑ για την κάρτα! Αλλά δεν μπορούσα να μην την δοκιμάσω...

Μάλλον θα το πάω πίσω να πάρω κάποιο άλλο..

• Moderators
Δημοσ.

Α εγω θεωρησα δεδομενο οτι δεν θα δουλευε με το q-tec...

Ναι να τους το πας πισω, και να τους επισημανεις το λαθος. Παντως πολυ ακριβο τροφοδοτικο ρε φιλε... και με ενα των 90? (ενερμαξ 485αρι) εκανες τη δουλεια σου μια χαρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...