Προς το περιεχόμενο

Safecracker ending?

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται στο τελος; Πατησα την επιλογη "you", αλλα το προσπερασα αμεσως και δεν καταλαβα τι εγινε. Επισης τι γινεται με τις εναλλακτικες επιλογες; Το εχω σωσει μονο 5 φορες και η τελευταια φορα απεχει 17 γριφους απο το τελος..!!

• Moderators
Δημοσ.

Τιποτα φοβερο..Στο"you"απλα παιρνεις εσυ τα λεφτα και εισαι"αρχοντας"αν διαλεξεις την σαρα,γινεται ενα επιτυχημενο κοριτσι κλπ κλπ κλπ.Δεν εχει κατι ιδιαιτερο ο τερματισμος στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Κυριολεκτικα ειναι το"ταξιδι"που μετραει!Αν θελεις σου στελνω ενα save με τον τερματισμο,λιγο πριν επιλεξεις ποιος θελεις να παρει τα λεφτα.

Δημοσ.

Ενταξει, αμα δεν γινεται τιποτα το ιδιατερο, ok. Παντως πολυ καλο παιχνιδακι. Αποκλειστικα και μονο γριφοι χωρις ιδιαιτερο σεναριο.. Υπαρχουν παρομοια; Τωρα αρχισα το Syberia, αλλα εχει πολυ story και βαριεμαι :P

• Moderators
Δημοσ.

Παρομοια θα θελα να ξερα και γω αν υπαρχουν επειδη ειχα καιρο να ενθουσιαστω ετσι με adventure:wink:

Δημοσ.

Υπαρχει μονο το Jewels of the Oracle, αλλα δεν μπορω να το βρω. Μετα παμε στο Pandora's Box που ειναι σκετο puzzle.

• Moderators
Δημοσ.

Το pandora's δεν με ενθουσιασε..Εστω ενα υποτηποδες σεναριο ειναι απαραιτητο αν θες να λεγεσαι adventure.Απο την αλλη,οπως ειπες ειναι οντως puzzle game καθαρα.Οποτε το απορριπτουμε:wink:

Το Jewels of the Oracle δεν το ηξερα,και ξεκιναω αναζητηση τωρα..

Εdit:...και αν κρινω απο αυτο μου θυμιζει πολυ safecracker.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μολις τελειωσα και εγω το Safecracker και μπορω να πω οτι ηταν φοβερο!

Χωρις πολυ μπλα μπλα και ατελειωτες ωρες να ψαχνεις τους χωρους για να βρεις κατι που μπορει να μην ειδες!Καθαρα θεμα λογικης και παρατηρητικοτητας!Το τελειωσα με 2 φιλους σε 6 ωρες!χε χε

Επαιξε κανεις το Jewels of the Oracle τελικα??!

Ειναι το ιδιο στυλ?!

Αν οχι,κανενα αλλο του ιδιου στυλ μηπως βρηκαμε????

Δημοσ.

Shivers 1 και 2 της Sierra. Εντάξει είναι λίγο παλιά αλλά είναι πολύ καλά και ατμοσφαιρικά (και με κάτι παραπάνω από υποτυπώδες σενάριο, χωρίς να μπαίνει όμως στη μέση). Ειδικά το πρώτο είναι πολύ καλό, ρίξτε τα μια ματιά οπωσδήποτε. Υπάρχουν ακόμα τα 7th Guest και 11th Hour (αν τα βρείτε πουθενά) αλλά είναι ακόμα πιο παλιά. Στο ίδιο στυλ κινείται και το Clandestiny της Trilobyte. Αυτά.

Δημοσ.
Ενταξει, αμα δεν γινεται τιποτα το ιδιατερο, ok. Παντως πολυ καλο παιχνιδακι. Αποκλειστικα και μονο γριφοι χωρις ιδιαιτερο σεναριο.. Υπαρχουν παρομοια; Τωρα αρχισα το Syberia, αλλα εχει πολυ story και βαριεμαι :P

Luxx μην κάνεις το λάθος και το παρατήσεις το Syberia

Eίναι ένα από τα κλύτερα adventure που έχω παίξει

Επίσης έχει και απο τις μεγαλύτερες βαθμολογίες στα adventure

http://www.gamespot.com/pc/adventure/syberia/index.html?tag=result;title;0

Και μενα λίγο βαρετό μου φάνηκε στην αρχή αλλά μετά κόλλησα για τα καλά

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια μπας και ξέρει κανεις πως μπορω να λυσω το χρηματοκιβώτιο στο σαλόνι με κατι γράμματα στο safecracker

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...