Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για προγραμματα και οχι μονο

pan-pan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και χρονια πολλα

1)Λοιπον εχω το adium και προσπαθω να συνδεθω μεσω proxy αλλα ματαια.. Εχει καταφερει καποιος να κανει κατι τετοιο?

2)Υπαρχει καποιο καλο προγραμμα για voip?

3)Στον safari υπαρχει ορθογραφικος ελεγχος οπως στον firefox?

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to aMSN me voleuei gia aplo messaging..

kserei kaneis giati kathe fora pou to anoigw mou ftiaxnei kainourio fakelo gia ta received files sto desktop, an kai exw orisei allo fakelo?

gia free voip calls stin ellada (se stahtera panta) uparxei kai to voipstunt..oloidio me to voipbuster ... i idia etairia einai ...alla exei 3-4 programmata kai kanei kuklous ta free se kathe xwra ...

Λαθος μου που δεν ειπα τι ακριβως θελω. Δεν θελω voip για να περνω τηλ μεσω internet,αλλα μεσω τοπικου δικτυου μεσω ενος asterisk που εχω στησει. Θελω προγραμματα σαν το sjphone σε win και το ekiga σε linux

cocoAspell:Θα το δοκιμασω. thanks

• Super Moderators
[...]

gia free voip calls stin ellada (se stahtera panta) uparxei kai to voipstunt[...]

Το οποίο δεν είναι διαθέσιμο για MacOS αλλά μόνο για Windows. :-|

To sjphone υπάρχει για Mac. Μπορείς να βάλεις τις ρυθμίσεις του voipbuster (η του Asterisk server σου for that matter) και να το χρησιμοποιείς κανονικά. Δουλεύει πολύ καλύτερα από x-lite και eybeam (το χρησιμοποιώ με voipdiscount και voipbuster accounts), καθώς είναι ελαφρύτερο και δεν παρουσιάζει lag, σε σχέση με τα άλλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...