Προς το περιεχόμενο

Γιατι δεν εμφανιζεται το εικονιδιο του 2ου σκληρου δισκου;

anvc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...

Εκανα format στον βασικο σκληρο δισκο και δεν εμφανιζεται το εικονιδιο του δευτερου σκληρου στον υπολογιστη μου, εμφανιζει μονο τον βασικο!!

Εχω αρχεια μεσα στον δευτερο και δε θελω να τα χασω!!!

Βοηθεια!!!

Ευχαριστω εκ των πρωτερων...:-|

Δημοσ.

κατατόπισε μας λίγο τη σύστημα αρχείων έχει ο δεύτερος δίσκος αν τον είχες δυναμικό θέλει ξανά mount από την διαχείριση αν μπορείς δώσε ένα screenshot από την διαχείριση δίσκων σε άλλο pc δοκίμασες να δεις αν τον βλέπει ? σε βίος level τον βλέπεις τον δίσκο ?

Δημοσ.

giati opos apantao se kati mou lene oloi oti arpaxtika?toso apotoma milao?den arpazone den neuriazo dexome oles tis plakes.apla distixos xipnisa apo tis 8 .douleia distixos.anyway min to kanoume offtopic tha mas kraxoun

Δημοσ.

κανε ένα δεξί κλικ πάνω στο δυναμικό και καντού προετοιμασία και τελείωσες

στο είπα και στο πρώτο μου post

εισαγωγή ξένων δίσκων κάτι τέτοιο πρέπει να λέει δεν θυμάμαι κανε ένα δόξη κλικ και πες μας τι επιλογές σου δίνει

Δημοσ.

Κανονικά δεν είναι ο δίσκος, αφου στον έχει με θαυμαστικό......Κάνε δεξι κλικ εκει με το θαυμαστικό και κοιτα αν σου λεει αλλαγή σε βασικό.......

Κοίτα παντως να πάρεις κανένα backup σε εξωτερικό δίσκο κατά προτίμηση, πριν επιχειρήσεις οτιδήποτε, κάνοντας εκκίνηση του PC με κάποιο LIVE-CD...

Δημοσ.

Φορματ εκανα μονο στον C. Αυτον που ψαχνω τωρα, δεν τον πειραξα καθολου, απλα τωρα δε τον βρισκει το pc, οποτε δε μπορω να παρω ουτε back up, δυστυχως!!!

Αν υπαρχει καποιος τροπος να παρω τα αρχεια και να τα μεταφερω στον εξωτερικο μου δισκο, πειτε μου!

Με δεξι κλικ πανω του, μου βγαζει αυτες τις επιλογες:

http://img258.imageshack.us/img258/1456/ssssey8.png

Δημοσ.

Πριν το format ειχα 2 δισκους! Τον C που φαινεται στην εικονα, και εναν ακομα! Αυτο το JBOD τι σημαινει; :P

Τι πρεπει να κανω; Διορθωνεται;;;

Δεν πιστευω να χασω τα αρχεια μου;;;;; :-/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...