Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα αναβάθμισης!!!

Comaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μη δινετε ουτε μισο ευρω σε σκουπιδια που εχουν ημερομηνιες ληξης γρηγοροτερη και απο ενα χυμο........

σταματηστε να τους κανετε ακομη πλουσιωτερους.....

ο υπολογιστης σας μπορει να υπαρχει για αλλα τουλαχιαστο 5-6 χρονια....

μην χωνετε αλλα φραγκα σε αναβαθμισεις γιατι απλα τα χωνετε σε αχρηστα αμερικανικα σκουπιδια....ξυπνηστε επιτελους..

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνω εν μερει τα χωνουμε συχνα -πυκνα αλλα ειναι ενα χομπι

Το ενυδρειο αν ασχοληθεις "βαθια" στο θεμα θα τα χωσεις πολυ πιο χοντρα πχ σε ενυδρειο με ψαρια θαλασινου νερου εχεις ακουσεις τιμες ? πανω απο 3000 ευρω, χωρια που αν ψοφησουν ψαρια και τα αντικαταστησεις ειναι πανακριβα (ουτε μπορω να φανταστω ποσο θα κανουν για το συγκεκριμενο)

και επισης να μην ξεχναμε τα καθημερινα εξοδα (τροφες, χημικα καθαρισμου κτλ)

Δημοσ.

O ka8enas 8a xalaei ta lefta toy opoy goystarei ekeinos afoy dika toy einai aytos ta bgale ama 8elei ta kaiei ta petaei oti 8elei.Ta bazei se pc.Egw px ta bazw se pc giati asxoloymai polles wres kai m aresei para poly.Esy ama 8es pare enydreia den me endiaferei.

Δημοσ.
O ka8enas 8a xalaei ta lefta toy opoy goystarei ekeinos afoy dika toy einai aytos ta bgale ama 8elei ta kaiei ta petaei oti 8elei.Ta bazei se pc.Egw px ta bazw se pc giati asxoloymai polles wres kai m aresei para poly.Esy ama 8es pare enydreia den me endiaferei.

+10 Μιά αναβάθμιση είπε να κάνει το παλληκάρι κι άλλος έβγαλε τα υπαρξιακά του πάνω του.Κι εγώ ετοιμάζομαι σε κανα μήνα για αναβάθμιση και θα ζητήσω γνώμες.Τι θα μου πεί? Ότι έριξα τους δίδυμους?

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ μπορείς να παίξεις τα καινούρια παιχνίδια σε έναν 6ετίας υπολογιστή?Αν ναι θα ήθελα πολύ να μάθω πως το κάνεις.Ξύπνα εσύ καλύτερα γιατί αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα το foroum θα καταλάβεις πως για τους περισσότερους το pc είναι πιο πολύ χόμπυ και τρόπος ζωής.Όπως τα χώνεις εσύ για το χόμπυ σου που είναι τα ενυδρεία (εκεί να δεις ημερομηνίες λήξης και πως ψοφάνε τα ψάρια) άσε μας εμάς να τα χώνουμε στα pcια.Κουμάντο στην τσέπη μας θα κάνεις?Εμείς κάναμε στην δικιά σου?

Τα παιχνίδια τρέχουν μεχρι σήμερα μια χαρά αν παίζεις παιχνίδια που δεν εχουν μεγάλες απαιτήσεις και αν εσυ δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις από αυτά. Το πιο προσφατο παιχνίδι που πήρα το C&C3 παίζει αξιοπρεπέστατα. Είναι βέβαια και κάποιοι που τρελαίνονται αν δεν παίζουν όλα στο full και αν το φραμε ρατε πέφτει κάτω από διακόσια. Κατανοητό. Ο καθένας με την τρέλα του.

Δημοσ.
Τα παιχνίδια τρέχουν μεχρι σήμερα μια χαρά αν παίζεις παιχνίδια που δεν εχουν μεγάλες απαιτήσεις και αν εσυ δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις από αυτά. Το πιο προσφατο παιχνίδι που πήρα το C&C3 παίζει αξιοπρεπέστατα. Είναι βέβαια και κάποιοι που τρελαίνονται αν δεν παίζουν όλα στο full και αν το φραμε ρατε πέφτει κάτω από διακόσια. Κατανοητό. Ο καθένας με την τρέλα του.

Όντως δεν το είπα σε σένα και συμφωνώ εν μέρει μ'αυτά που λές αλλά αν παίζεις shooters η αναβάθμιση είναι μονόδρομος.Και δεν είμαι απαιτητικός gamer.Αλλά δοκίμασε στον athlon xp2400 me 9500ati το dark messiah of might ang magic και θα δεις.Από καρέ σε καρέ τσιγάρο κάνεις(αν ξεκινήσει).Δεν λέω κάποια games παίζουν ακόμα και σε αυτό το pc αλλά όχι ανθρώπινα.Βασικά ο καθένας με την τρέλλα του όπως λες αλλά η ιστορία έγινε για τον άλλον που βρίσκει την δικιά μας την τρέλλα βλακώδη και του βγαίνει και το αντιαμερικάνικο του απωθημένο του.Και πετάει και το ωραίο στο τέλος "ΠΑΡΤΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ"(τον Κουστώ μου μέσα).Απλά είναι χόμπυ και σε αυτά άλλος χώνει λιγότερα αλλος περισσότερα.Δυστυχώς για μένα παίζω games με υψηλές απαιτήσεις οπότε η αναβάθμιση ανα 14 μήνες μου έγινε ένα παγαιο έξοδο.Και επειδή είναι το χόμπυ μου τα pc δεν ανέχομαι τον κάθε περίεργο να μου κάνει κριτική στο πού και πόσα θα χώσω.Επαναλαμβάνω πως δεν το έγραψα για σένα αλλά για τον Κουστώ.Και μάλιστα αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά θα έβλεπες πως είμαι υπέρ της αναβάθμισης όταν κάποιος την κρίνει αναγκαία ή ακόμη κι όταν γουστάρει να την κάνει έτσι γιατί του την κάρφωσε.

Δημοσ.

αποψη μου με 150 ευρω περιπου απο οτι ειδα παιρνεις 400αρι σατα2 western

digital απο πλαισιο πλεον και εισαι μια χαρα και ενα αξιοπιστο τροφοδοτικο για να

μην εχεις τρεχαματα μετα. ρε παιδια το παιδι μια αποψη ζητησε και το πηγατε αλλου για αλλου. μπαινει ο καθενας και γραφει οτι του κατεβει. πηγαινετε στο μπλα μπλα

για κοινωνικοπολιτικες συζητησεις.

Δημοσ.
Μα δεν το ειπε σε εσενα ρε Comaniac o Silok (αμα κρινω απο το quote).

:) Χαλαρωστε.

Χαλαρά το είπα, κουβέντα να γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...