Προς το περιεχόμενο

χρήση proxy μέσω router;

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Χρησιμοποιώ το router sagem 1500wg για να συνδεθώ στο internet και οι υπολογιστές που συνδέονται σε αυτόν έχουν ip της μορφής 192.168.2.x, καθώς δημιουργεί ένα τύπου intranet (δεν ξέρω αν το λέω σωστά)...

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα free proxy όμως στα internet options,

ώστε να μην φαίνεται η πραγματική ip μου;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

sto internet fainetai i αληθινή σου Ip και οχι του δικτύου

Εαν θες μπορεις να την δεις μπες στο http://www.ripe.net h http://www.ripe.com

Yπαρχουν free site στα οποια οταν μπεις απλα γραφεις την σελιδα που θες να δεις και αυτα στην φαιρνουν σε εσενα

επισης υπάρχουν προγραμματα της κατηγορίας ip anonymity ,δεν ξέρω όμως πως ακριβώς δουλέυουν

Δημοσ.

τα δοκίμασα κι αυτά τα site,

αλλά δεν δουλεύουν όταν πας να κάνεις login στο "εσωτερικό" site...

θέλουν λεφτά σε τέτοιες περιπτώσεις...

κανείς άλλος τρόπος;

Δημοσ.

iparxoun programmata pou tous dineis mia lista me proxy kai sou lene poioi douleuoun.to ixa dokimasei mia fora alla den thimame kan pos legetai.tora kai na fenetai i ip sou ama exeis dynamic ...

Δημοσ.

βασικά αν έχεις δυναμική ip και ο λόγος γίνετε για αυτό που είπα πιο πάνω τότε καλλίτερα ένα restart στο modem/router σου παρα proxy άσε που είναι αρκετά αργός στα downloading

Δημοσ.

όχι βρε σεις,

δεν είναι το πρόβλημά μου το rapidshare ή το να βρω κάποιον proxy,

το πως τον περνάω είναι το θέμα,

από την στιγμή που το pc μου έχει "εσωτερική" ip της μορφής 192.168.x.x,

δεν βγαίνει απευθείας έξω

Δημοσ.

tote thes auto pou leme pragmatiko diktio dioti se oles tis alees periptoseis to pc sou den bgenei apeuthias exo dioti o router sou kanei nat.ekei pas se public ip's diladi

exeis mia static px 193.92.150.3 pou sindeesai me ton isp.o isp sou exei dosei px ena 8 ari diktio diladi for example 193.92.140.1 mexri 193.92.140.8 me subnet 255.255.255.248.alla ta plironeis parapano alla den exeis nat to kathe pc bgenei apeuthias me dikia tou ip xexoristi apo to allo pc kai tha blepeis tin ip pou tha exei to pc .no nat.no port forward.no nothing.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...