dimi_p Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 αληθεια ξερει κανεις ΑΝ παραγγειλω απο εξωτερικο (eshop) εναν επεξεργαστη θα εχω οποιοδηποτε προβλημα ασυμβατοτητας ; λογικα οχι ετσι; ολοι ιδιοι ειναι. δειτε εδω:http://www.tankguys.biz/processors-core-c-29_178.html μολις 160Ευρω ο ε6420
panos--26-- Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Κάτι περίεργο! Τον έχει φτηνότερο και από τον 6400!Μάλλον με τις νέες τιμές! Άν όμως είναι η box έκδοση και δεν έχεις μεγάλη επιβάρυνση από τα μεταφορικά συμφέρει!
fonzi Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Επειδή στείνω νέο σύστημα και είμαι με τις ίδιες απαιτήσεις περίπου, θα ήθελα να ρωτήσω μόνο κάτι: Ο 6400 είναι σχετικά κρύος ή ψήνεται; Θέλω να φτιάξω ένα δυνατό αλλά πολύ ήσυχο σύστημα. Εχω μια XP-120. Μήπως να πάρω mobile cpu και να την ανεβάσω λίγο?
dimi_p Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Επειδή στείνω νέο σύστημα και είμαι με τις ίδιες απαιτήσεις περίπου, θα ήθελα να ρωτήσω μόνο κάτι:Ο 6400 είναι σχετικά κρύος ή ψήνεται; Θέλω να φτιάξω ένα δυνατό αλλά πολύ ήσυχο σύστημα. Εχω μια XP-120. Μήπως να πάρω mobile cpu και να την ανεβάσω λίγο? εγω ημουν για τον amd αλλα μολις ειδα τα watt του παλιου μου τροφοδοτ. και συνειδητοποιησα οτι ο amd ζεσταινεται πολυ περισσοτερο, αλλαξα για intel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.