dimi_p Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 γεια χαρα σε ολους! τι αλλο ; επιλογη μεταξυ 2 επεξεργαστων η αληθεια ειναι οτι το συστημα μου αραχνιαζει με τον athlon xp εδω και 1.5-2 χρονια περιπου. παρεα βρισκεται και μια nvidia σε agp(!) ηρθε λοιπον η ωρα για το πακετακι m/b-cpu-ram-vga. και οι 2 επεξεργαστες βρισκονται στην ιδια κατηγορια τιμης (βλεπε eshop). λογικα ο Intel θα ειναι πιο δυνατος. Στην πραξη ομως τι γινεται ; τι με συμβουλευετε να αγορασω ; με ενδιαφερουν: να ειναι γρηγορος, να αντεχει το φορτο εργασιας και να μην κολαει,και να αντεχει τη ζεστη και να μη ζητα κανα ψυγειο για να κρυωσει. το overclocking δεν ειναι στα αμεσα ενδιαφεροντα μου οποια βοηθεια θα την εκτιμουσα δεοντως.:oops:
poihths Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 CORE2DUO αμα βγάλει τους barcelona i amd τοτε το ξανασκεφτομαστε, αλλα δυστυχως τώρα μονοδρομος ιντελ. AMDakias βλεπεις αλλα τωρα οφείλω να υποκλίνομαι
chiderboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Αν δε σε ενδιαφέρει το overclocking πας στον 6000+ αλλιώς c2d. Ο 6000+ είναι σε γενικές γραμμές αρκετά πιο γρήγορος αλλά και πιο ενεργοβόρος
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Ο συγκεκριμενος AMD ειναι οντως πιο γρηγορος απο τον 6400, και εαν δεν θες να μπλεξεις με οβερκλοκια, τον παιρνεις.
dimi_p Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 το οτι δεν θελω overclocking το ανεφερα για να μην παρω απαντησεις του στυλ : "γιαti να παρεις τον 64 και δεν παιρνεις opteron..." γιαυτο και δεν συγκρινω intel c2d με opteron αλλα με 64χ2
ikaros81 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 και εγώ θα σου έλεγα να πάρεις τον ΑΜD. Είναι πιο γρήγορος από τον Intel 6400.
dimi_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 τοτε γιατι οι περισσοτεροι πανε στον intel ; ειναι καθαρα θεμα marketing και φημης ;
koslaz Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ειναι καθαρα θεμα βλακειας μας,και οχι μονο....... αν δεν πας στον εναν εβραιοαμερικανο...θα πας στον αλλο..... οτι και να κανεις,παλι ο χαμενος θα εισαι..οποτε μην το σκεφτεσαι και πολυ φιλαρακι....ριξε νομισμα.....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Γιατι πολυ απλα συγκρινουμε τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ desktop της AMD με εναν ΜΙΚΡΟΥΛΗ της Intel (ασχετα απο την τιμη). Απαντηση στο ποστ #8.
dimi_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ειναι καθαρα θεμα βλακειας μας,και οχι μονο.......αν δεν πας στον εναν εβραιοαμερικανο...θα πας στον αλλο..... οτι και να κανεις,παλι ο χαμενος θα εισαι..οποτε μην το σκεφτεσαι και πολυ φιλαρακι....ριξε νομισμα..... ωραιος! και εγω μαζι σου αλλα αφου θα παμε η στον ενα η στον αλλο, κοιταμε να επωφεληθουμε κατα το μεγιστο. δεν ξερω αλλα μας εχουν λιγο πρηξει γιατι ολοι αυτες τις μερες (εδω και 3-4 μηνες) δινουν intel core duo. οπου σταθεις κι οπου βρεθεις.
blender Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Παρε τον intel για να μπορεις αργοτερα να κανεις αναβαθμιση.
overclockerd Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Εγω θα έλεγα τον AMD αλλα... μπορείς να παρείς τον C2D αν θες αργότερα να βάλεις κάποιον Quad
Flying_Dutchman Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ριξε μια ματια εδω, μπας και βγαλεις κανα συμπερασμα http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2-6000.html εχουν διαφορα test...
winters Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Τα πραγματα ειναι απλα... Αν κανεις overclock παρε τον conroe... αλλιως χτυπα τον 6000+ (Να ξερει πως οι νεοι τετραπυρινοι της AMD (K10/Βarcelona) θα ειναι συμβατοι με μητρικες ΑΜ2) (Και επισης να ξερεις πως την αλλη εβδομαδα θα εχουμε πτωση των τιμων στους intel)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.