metmat Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 ΠΑιδιά θέλω να μου πει αν ξέρει κάποιος κανένα μαγαζί στην Αθήμα που να έχει παλιές ελληνικές βιντεοταινίες σε στυλ Μάντεψε τι κάνω τα βράδια, Ροζ γάτος, Ρόδα τσάντα και κοπάνα, Μεγάλη απόφραξη.
metmat Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Οτιδήποτε. Να τις αγοράσω, να τις νοκιάσω, ότι να 'ναι. Αρκεί να τις αποκτήσω!!!! Ειδικά την Μεγάλη απόφραξη!
momotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Εχω υποψιν μερικες 80ς cult ελληνικες που κυκλοφορουν στα μακρινα μονοπατια του απαγορευμενου(ειναι και τιτλος)αν ενδιαφερεσαι για επαφες με θειους στειλε πμ.
Apostolishatz Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Παιδιά το περιοδικό Avanti από την Τρίτη 17 Απριλίου ξεκινά διανομή DVD με τίτλο "Οι χρυσές ταινίες του Video Club",στις 17 Απριλίου δίνει "Καμικάζι Αγάπη μου" και στις 24 Απριλίου "ροζ γάτος".Επιτέλους οι αγαπημένες μας ταινίες σε DVD!!!
Alt3rnative Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Αυτο σε νοιαζει τωρα τι περιοδικο ειναι?Αφου τις δίνει...
nk_surfer Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Για να ξέρω που να ψάξω ρωτάω. Περιοδικό προγράμματος TV είναι ή τπτ άλλο?
Apostolishatz Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Κάτι τέτοιο...Κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και ανήκει στην ίδια εκδοτική με το TiVo και τον "Κόσμο του Επενδυτή"!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.