SL9S9 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Εβαλα τα vista home premium στο partition E: (!), για δοκιμές κάποιων εφαρμογών που φτιάχνω. Στο C: εχουμε XP home και στο D: pro. Το pc είναι μερικών μηνών (C2D 2.13GHz και 2x512MB ddr2 και gigabyte 965G-DS3 ) Λειτουργούν τα vista (και το aero) αλλά συχνά κολλάνε για 1-2 λεπτά (not responding) σε οτιδήποτε.. Σταματα και ο δίσκος. Μετα επανέρχεται. Αυτό συμβαίνει συνέχεια και καθε φορα που μαπινω χειροτερεύει. Κατεβασα και τα updates. Eπίσης κάτι τετοιο φαινότανε ότι γίνεται και κατά την εγκατάσταση. Στην φάση EXPANDING FILES μετά από μία ώρα έφτασε το 25% και το διέκοψα. Εβγαλα όλες τις κάρτες ήχου, tv και vga (αφήνω την onborad) και τελικά το setup τέλειωσε μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά. Eτυχε σε κανέναν άλλο αυτό;;; Στα XP όμως όλα δουλεύουν OK (και games). Εβαλα μια φορά το ένα module μνήμης (512) και μια το αλλο και σε άλλες θέσεις. Τα ίδια.
SL9S9 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Υποψιάζομαι ότι κάτι παίζεται με το motherborad. Είναι gigabyte 965G-ds3 rev 1.0 και είδα ότι υπάρχει και rev2.0
Mariosxaniaomg Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Mipws h karta grafikwn anevazei pollots vathmoys?I kati tetoio gia vgale ta aero kai pes mas an pali 8a kollaei.
SL9S9 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Και χωρις aero και χωρις την 7600GT και μονο με την onboard κολλάει. Γινεται πολύ συχνα και από την αρχή (είναι κρυο το pc)... και θα ελεγα και από την εγκατασταση. ειναι φυσιολογικό 2,5 ωρες setup; Το σεταπ το ξεκινησα με μπουτ απο σιντι οχι μεσα απο xp
SL9S9 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Kανείς δεν έχει πρόβλημα με vista και gigabyte motherboard;;; Επίσης σε πόσο χρόνο κάνατε install;
tolis_01 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Εγω ειχα προβλημα με την s3, όχι την ds3. Υπαρχει ενα update για τον sata controller στο site της gigabyte (για την s3). Για την ds3 δεν μπορεσα να βρω κατι. Αν μπορεις πες μας το revision της μητρικης σου. Τα συμπτωματα με την s3 ήταν τα ιδια με τα δικα σου. Lag-αρισματα του σκληρου και 2+ ωρες η εγκατασταση των vista. edit!!!!!!!!! Ριξε μια ματια εδω στο post 17. Απ οτι λεει το παιδι, τα ιδια ισχυουν και για την ds3.
koslaz Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 τι τα βαζετε μωρε τα βιστα...??? δεν ειδατε τα μπαγκς που εχουν....?? μονο προβληματα θα εχετε......
tolis_01 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 τι τα βαζετε μωρε τα βιστα...??? δεν ειδατε τα μπαγκς που εχουν....??μονο προβληματα θα εχετε...... Δεν φταινε τα vista γι αυτο. Η @#$%gigabyte φταιει. Ακου εκει ασυμβατοτητα Sata controller με marvell lan...:?
21century Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Σιγουρα ευθυνεται η μητρικη σου, αν εχεις ενα φιλο τεχψνικο ελεγξε τις τασεις στη μητρικη με βολτομετρο...
User_32 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο SL9S9 και έχω μια Asus P5W DH Delux !!!! ντάξ εμένα δεν με απασχολεί πάρα πολύ αυτό το πρόβλημα γιατί συμβαίνει πολύ σπάνια !!!
SL9S9 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Κατεβασα και το update για το sata controller και τίποτα δεν αλλαξε. Εστειλα ερώτηση στην gigabyte και περιμένω. Ισως θέλει update bios αλλά δεν το ρισκάρω αν δεν είναι σίγουρα αυτή η λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.