skiaxtro7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Γεια χαρα παιδες...λοιπον το καλοκαιρι σκεφτομαι να προβω σε καποιες κινησεις....και θελω να μου πειτε τι μου προτεινεται....αρχικα λεω να αναβαθμισω τον υπολογιστη διοτι με 512ram 2.8 p4 δν παω πουθενα..το η/υ θελω να τον χρησιμοποιησω για παιχνιδια και πιστευω οτι ποια θα χρειαζομαι σχεδον καθε 2 χρονια νεες αναβαθμισεις με σκοπο να παιζω νεα παιχνιδια..την αλλη λεω να αγορασω κανα λαπτοπ λογο φορητοτητας που ωστοσο μειονεκτει στα παιχνιδια και τελος λεω να αγορασω το ps3 να εχω το κεφαλι μου ησυχο...εσεις τι προτεινετΕ???ευχαριστω εκκ των προτερων μαγκες.... Υ.Γ. το θεμα δν ηξερα που αν το βαλω και το βαλα στο section που ειναι εντελως γενικα για hardware.....
iL!aS Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Den einai anagki na anavathmizeis kai polla. Gia ta games soy ftanei na allaxeis RAM kai VPU ante, power supply.
skiaxtro7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 καλα σωστα.αλλα η καρτα γραφικων ειναι μαπαααα
lalexoulhs Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 To motherboard einai pci express h' agp? An einai pci express pare mia Nvidia 8800 karta kai 2gb ram me low latency. O epeksergasths einai parapanw apo kalos akoma. Kai auta pou sou protinw einai mono an thes gia apaititika paixnidia kai isos kai Win Vista (DirectX 10)
@topos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 To motherboard einai pci express h' agp? An einai pci express pare mia Nvidia 8800 karta kai 2gb ram me low latency. O epeksergasths einai parapanw apo kalos akoma. Kai auta pou sou protinw einai mono an thes gia apaititika paixnidia kai isos kai Win Vista (DirectX 10) Tο να εχεις 2.8 p4 με 8800 ειναι σαν να εχεις πλαισιο απο φεραρι με κινητηρα απο seicento.. Στο παραπανω διλημα εγω θα ελεγα εφοσων ουσιαστηκα ψαχνεις για παιχνιδομηχανη κοιτα για x360/ps3/wii...
apaixtos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 afou thes games pane se xbox360 h ps3 an kai akoma poli akrivo kai den gnwrizoume poso stathero einai...meta to poli poli vale ligi ram kai mia axioprepi karta grafikwn sto pc kai telos.an twra to thes gia geniki xrisi kai na petaei kiolas sproxe to marouli sto pc...kathe 2 xronia anavathmisi den leei.polla lefta...
Vatos_locos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 PS3 Και Laptop όσο για G80 με Petium 4 ούτε λόγος ο @topos έδωσε το πιό σωστό παράδειγμα άσε που αν χτυπήσεις κάποιο καλο laptop {C2D/DD2/SATA/7600+^} θα μπορείς να παίξεις και παιχνίδια αλλα με αρκετές παραχωρήσεις και λιώσιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.