gmch Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Εχω ένα Α110-195 1 μηνός και εδώ και 2 μέρες μου όταν παίζει κάποιο βιντεάκι, μετά από λίγο η οθόνη αρχίζει και τρεμοπαίζει. Αυτό γίνεται οταν είναι στην μπαταρία κι ας είναι γεμάτη και σταματάει μόλις το βάλω στην μπρίζα. Μήπως ειναι κάποια ελλατωματική μπαταρία ή έχει σχέση με τισ ρυθμίσεις της οθόνης ??
21century Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Ελεγξε τις ρυθμσιεις της οθονης και φυσικα μετα ανανεωσε τους drivers απο την σελιδα του κατασκευαστη...
gmch Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μπά...τίποτε. Τελευταίοι drivers, οι ρυθμίσεις του power save είναι οκ, τσέκαρα την μπαταρία με το utility της toshiba και τίποτε. Καμιά ιδέα ??
21century Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Περιεργο προβλημα, ελεγξε τις ρυθμισεις στην καρτα γραφικων που ειναι η ενσωματωμενη media accelaratior 950 με δεξι κλικ στηνεπιφανεια εργασιας. Πηγαινει Επιλογες γραφικων- Προσαρμογη πλαισιου- Πληρης οθονη χωρις περιθωρια.
gmch Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μπα τίποτε. Το μόνο που βρήκα είναι : όταν αρχίζει και τρεμοπαίζει μετά από βίντεο (ή live tv για παράδειγμα) και αλλάζω την ανάλυση σε χαμηλότερη ή υψηλότερη !! τότε φτιάχνει μέχρι να ξαναβάλω βίντεο.Πρέπει να είναι θέμα software μάλλον αλλά τι??
playmania Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Παιδιά δεν είναι θέμα software, και για του λόγω του αληθές αν μπορείς επανεγκατάστησε τα Windows,θα δεις διαφορά? Δεν νομίζω. Τις πιο πολλές φορές σε αυτή τη βλάβη φταίει η Μ/Β αν έχει on board κάρτα γραφικών. Αν δεν ειναι on board φταίει η κάρτα γραφικών.
gmch Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Καλημέρα και γιατί δεν το κάνει σε παιχνίδια, για παράδειγμα swat4, hitman, που λογικά έχουν πιο μεγάλες απαιτήσεις ? Μήπως παίζει τίποτε με καποιο update των xp ή του directx ? 1 μηνός είναι ρε γμτ, πρέπει να τρέχω ideal ?
Dr_Slump Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Κάτι μου λέει πως έχεις πρόβλημα με codecs... απεγκατέστησε οποιοδήποτε codec έχεις και βάλε ffdshow.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.