tempo Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 καλημέρα και Χριστός Ανέστη, θα ήθελα να με βοηθήσετε στο να καταλήξω σε κάποια απόφαση γιατί σίγουρα ξέρετε μερικά πράγματα παραπάνω απο εμένα και είστε πιο ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις. Πριν ζητήσω την συμβουλή σας να σας εκθέσω την κατάσταση πως έχει: Στις 7 Ιουνίου λήγει η σύνδεση HOL HOME anyACCESS 700 (όταν ξεκινησε ήταν 384 μετά τον διπλασιασμό 768) που έχω με την HOL. Απο την HOL είχα μόνο παροχή ADSL επειδή η γραμμή ADSL ήταν απο πριν και εξακολουθεί να είναι στο όνομα μου (.... και πλήρωνω 18,5 ευρω κάθε μήνα!!!) Τώρα που τελειώνει η σύνδεση μου θέλω 1. οπωσδήποτε να απαλλαγώ απο την γραμμή (για τον σκοπό αυτό έχω ετοιμάσει και θα στείλω αίτηση στην OTEnet 2. να συνεχίσω να έχω ADSL είτε με την HOL είτε με κάποια άλλη εταιρεία. Τι συμβουλή μου δίνετε? Θα μείνω αρκετές ημέρες χωρίς internet? Με ποιόν συνδυασμό κινήσεων θα μείνω όσο το δυνατό λιγότερες μέρες χωρίς internet? Πρέπει αναγκαστικά να πάω σε πακέτο? *** εξοπλισμός δικός μου υπάρχει. ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 paketo ine to pio ftino.b.des an iparxei px diktio apo forthnet konta sou gia na pas se 10 mbps.xoris internet oti kai na ginei thamineis konta se kana mina mexri na sou kopsei o ote tin grammi.
tempo Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 παράλειψη, δεν ανέφερα ότι δεν υπάρχει κανένα ιδιόκτητο δίκτυο στον τόπο κατοικίας μου όυτε πρόκειται να γίνει μέχρι το τέλος του 2007
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 opote pare kana box i rota gia aoristou.pano kato idies times.
nt2376 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ημουν στη ΗΟΛ, εφυγα και πηγα 4νετ με boχ ,με την προοπρικη να βαλω 2play. Υστερα απο αυτα που βλεπω με την 4 νετ ενα ξερω!!!! μολις τελειωσει το 6μηνο που εχω μαζι τους θα παω πισω στην ΗΟΛ με τα χιλια!!! Αυτο που παντως πρεπει να δεις ειναι τι bdwth δινει με εξωτερικο.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 entaxei panta tha akouseis ta kala kai ta asxima gia kathe eteria.to basiko den einai ti bdwth dinei me to exoteriko gia ena logo.ti na to kano na dinei kai 1000000 giga an exei 11214384738437248327 pelates.oti isxuei me ta dslam .den pezei rolo mono to bandwidth dinei alla to bandwidth dia tous pelates.to ratio diladi pou den to matheneis pote...px ego me 768 forthnet katevazo me 82 max.
lordeco Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 (.... και πλήρωνω 18,5 ευρω κάθε μήνα!!!) Μα εδώ και 1 χρόνο περίπου το ΗΟΜΕ AnyAccess 700 σε ετήσιο (6+6) έχει 10,75 το μήνα με ΦΠΑ. Εσύ φίλε tempo γιατί πλήρωνες 18,5 το μήνα? Μήπως εγώ δεν το κατάλαβα καλά?
tempo Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ναι φίλε μου δεν κατάλαβες καλά. Πληρώνω 18,5 ευρώ για την ADSL γραμμή στην OTEnet και ξεχωριστά χρήματα στην HOL.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ine koroidia pleon na exeis xexorista grammi ote kai xexorista sindromi.sou erxetai poli parapno.ta 17 euro pou ine gia ton ote me 17 euyro tha breis sindesi megaliteri diameso isp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.