sleepy_head Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Καλημέρα λέω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στον υπολογιστή μου. Έχω amd64 +3500, dfi ultra-d motherboard, 1x120GB WD ata, 2x512mb ram@400 geil ultra-x (2-2-2-5), asus 6600gt, enermax noisetaker 480W Αυτή την εβδομάδα θα πάρω μια evga 7600gt, 1x250GB sata2 και σκέφτομαι μήπως χρειαστεί να βάλω και άλλη μνήμη. Είχα 2 no name μνήμες 256mb η καθεμία αλλά όταν τις έβαλα μαζί με τις geil το pc έβγαζε error. Παίζω αρκετά παιχνίδια (stalker, wow, tiger woods pga07 κτλ), αυτή τη στιγμή όταν παίζω wow κάνει αρκετή ώρα για να ανοίξει τον firefox ή ακόμη και όταν τρέχει κολλάει πολύ. Δεν ξέρω εάν οφείλεται στις μνήμες. Εάν τελικά χρειαστεί να βάλω άλλο 1gb τότε μάλλον θα πουλήσω αυτές που έχω και θα πάρω 2x1gb γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με ασυμβατότητες. Δεν πρόκειται να κάνω overclocking αλλά παίζω παιχνίδια, τα timings είναι σημαντικά? Έχετε να προτείνεται κάποιες μνήμες? Ευχαριστώ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Οχι δεν ειναι σημαντικα, και φυσικα το οτι αργει να ξεκινησει τον firefox ΤΗΝ ΩΡΑ που παιζεις οφειλεται στο οτι ο επεξεργαστης σου ειναι μονοπυρηνος. Καλα θα κανεις να παρεις μια Χ1950pro, τη σηκωνει το psu σου, ή 7600GT. Με την Χ1950pro θα δεις ακομα μεγαλυτερες διαφορες. Αλλα μην περιμενεις να τρεχεις 2 πραγματα μαζι (απο τα οποια το ενα να ειναι απαιτητικό, οπως παιχνιδια).
sleepy_head Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 ευχαριστώ έχω ήδη κλείσει την 7600GT και θα την πάρω αυτή την εβδομάδα. ο υπολογιστής κολλάει και όταν έχω κλείσει κάποιο παιχνίδι και πρέπει να κάνω restart για να δουλέψει κανονικά. Από τα processes όμως δεν βλέπω να τρέχει κάτι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Αα οταν εχεις ηδη κλεισει το παιχνιδι? Αυτο δεν ειναι φυσιολογικο. Ενα φορματάκι και στρωνει συνηθως (εφοσον δεν βλεπεις κατι στον task manager).
sleepy_head Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 ωραία θα το δοκιμάσω μόλις μου φέρει ο θείος μια ταινία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.