Προς το περιεχόμενο

ψαχτηρι για ενοικιαση αυτοκινητου?

c0nFuSeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να νοικιασω ενα αμαξι να ξεκινησω απο μια τοποθεσια(εξωτερικο) κι να το αφησω σε μια αλλη αλλη χωρα μετα απο κανα 2 μερες. γνωριζετε τπτ? υπαρχουν τπτ εξτρα χρεωσεις?

Δημοσ.
Juste google it.

χεχε η ερωτηση ειναι ομως "how to google it:confused: "

εκανα search του ορου "car rent" αλλα μου εβγαλε ακυρα πραγματα..:|

η μαλλον οχι αυτο που θελει ο confuser

Δημοσ.

ειχα ψαξει στις βασικες Hertz, AVIS , Bugdet αλλα ειναι πανακριβες. (700 ευρο για μια μερα αν αφησεις σε αλλη χώρα το αμαξι) σκεφτομαι μηπως υπαρχει καμια αλλη εταιρια για τετοιου είδους ενοικιαση.

Δημοσ.
Βελγιο - Βενετια. 12 ωρες ταξιδι ειναι αρα μια μερα μου αρκει!

Καράβι-Αεροπλάνο τίποτα τέτοιο δεν παίζει?ή έστω κάποιο λεωφορείο κάτι 8α έχει δεν μπορεί?

Δημοσ.
Βελγιο - Βενετια. 12 ωρες ταξιδι ειναι αρα μια μερα μου αρκει!

Sorry για το offtopic, αλλα μηπως γνωριζει κανεις ποσες ωρες οδηγηση ειναι το Ανκονα-Γενευη ή Βενετια-Γενευη? Και με τι ταχυτητες μπορεις νομίμως να ταξιδευεις? Σκοπευω να το κανω κατα το καλοκαιρι.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Sorry για το offtopic, αλλα μηπως γνωριζει κανεις ποσες ωρες οδηγηση ειναι το Ανκονα-Γενευη ή Βενετια-Γενευη? Και με τι ταχυτητες μπορεις νομίμως να ταξιδευεις? Σκοπευω να το κανω κατα το καλοκαιρι.

Ευχαριστω.

Κανά 6άωρο με χαλαρή οδήγηση.

Δημοσ.

http://www.kelkoo.co.uk

Το καλοκαίρι από αυτό το site νοίκιασα αυτοκίνητο στη Γαλλία. Καμία σχέση οι τιμές που έχουν οι εταιρίες στο νετ με αυτές που δίνουν επι τόπου. Όσο ζητούσαν την ημέρα για ένα 206 πλήρωσα για 3 μέρες με Passat 2.0TD...

Δημοσ.

Πάντως λογικό είναι να ζητάνε τόσα λεφτά για drop off σε άλλη χώρα... Εδώ πολλές φορές ζητάνε κάτι επιπλέον για drop off σε άλλη πόλη, οπότε...

Κοστίζει και παραπάνω να το πάρεις εκτός χώρας, έτσι κι αλλιως.

Δημοσ.

Ευχαριστω.

http://www.viamichelin.com/ ο καλυτερος βοηθος για roadtrip ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...