Προς το περιεχόμενο

Πού αποθηκεύονται τα updates της LG?

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά και χρόνια πολλά σε όλους και όλες.

Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε, πού αποθηκεύονται τα updates των συνοδευτικών προγραμμάτων της LG όταν τα κατεβάζουμε με το LG Intelligent Update. Έχω πολύ χαμηλή ταχύτητα download στο laptop μου (ξαφνικά) ενώ το wireless (Sagem) είναι ακριβώς δίπλα στο laptop. Με το σταθερό κατεβάζω πλέον με περίπου 230 όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας (για να λέμε και το σωστό) ενώ με το laptop δεν πάει πάνω από 170 - 180, εκτός αν κατεβάζω πχ 4 αρχεία μαζί (server πανεπιστημίου).

Με το intelligent update έκανα update το IP Operator και τώρα που θέλω να κάνω επανεγκατάσταση, μου λέει οτι το αρχείο είναι στο σκληρό, αλλά δεν μου λέει πού.

Επίσης, έκανα update με το ίδιο πρόγραμμα τους drivers της ΑΤΙ Mobility Radeon X1400, και τώρα δεν μπορώ να μπώ στο Catalyst, ούτε στο interface της κάρτας γραφικών για να ρυθμίσω τα settings.

Μου έκαναν δώρο το GTI Racing από το εξωτερικό, και δεν μπορώ να παίξω με full γραφικά.

Ξέρει κανείς / καμία τι πρέπει να κάνω και πού θα βρώ αυτά που ψάχνω;

Δημοσ.

sto c:/program files/lg_swupdate apla prosexe giati to intelligent update prospathei na sou katevasei tis teleytaies ekdoseis pou exoun vgei gia vista k oi opoies den trexoun se xp. an den vreis akri kanta uninstall k valta ksana apo to cd h ap to lge.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...