xphilip Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Γεια σε όσους διαβάζουν αυτό το post!!! Εγώ για DVD authoring χρησιμοποιώ την γκάμα προιόντων της Ulead. Τα θεωρώ κορυφή, αλλά όταν κατέβασα το ULEAD VIDEO STUDIO 10 = το ULEAD MOVIE FACTORY 6 τα τελευταία που έχουν βγει δηλαδή (είχα μείνει στο 8 και 4) είδα ότι οι δυνατότητες που δίνουν μπορούν να σε κάνουν να πετάς!! Έλα όμως που όταν πας να αποθηκεύσεις το τελικό project σε DVD η αρχείο video το πρόγραμμα κυριολεκτικά κοιμάται... Καταρχάς δεν τραβάει πόρους (δεν ξέρω αν εκφράζομαι σωστά) εννοώ ότι χρησιμοποιεί το 5-10% του επεξεργαστή μόνο και η ταχύτητα προόδου είναι αργότερη από το περπάτημα μιας χελώνας. Σκέφτηκα ότι ίσως φταίει που είναι cracked αλλά κατέβασα και το try and buy από την ίδια την ιστοσελίδα της Ulead και πάλι τα ίδια. Αν κάποιος χρησιμοποιεί αυτή την γκάμα προιόντων ή αν έχει καμιά ιδέα θα ήμουν πολύ ευγνόμων αν απαντούσε............. Πάντως είναι κρίμα με τέτοιες δυνατότητες να χαραμίζεται έτσι αυτό το πρόγραμμα....ενώ το παλιό δουλεύει τόσο καλά............ Προκαταβολικά ευχαριστώ.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.