Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα ανακτησης πληροφοριων για mp3

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως μπορειτε να δειτε και απο τον τιτλο ψαχνω ενα προγραμμα που να βρισκει το αλμπουμ, τον καλλιτεχνη και το ονομα ενος τραγουδιου mp3 χωρις να του δωσω ουτε ενα στοιχειο.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.
Οπως μπορειτε να δειτε και απο τον τιτλο ψαχνω ενα προγραμμα που να βρισκει το αλμπουμ, τον καλλιτεχνη και το ονομα ενος τραγουδιου mp3 χωρις να του δωσω ουτε ενα στοιχειο.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Φιλε μου

Χρονια σου πολλα πρωτα απ ολα...

Η ερωτηση σου ειναι σαν την δικη μου...

Εσυ μπορεις να μου πεις χωρις να ξερεις το ονομα μου τα παρακατω στοιχεια Πολη,Νομος,Διευθυνση κ τηλ;

Αν ναι τοτε σιγουρα θα υπαρχει...ΑΛΛΑ κομματι δυσκολο...

Ενα στοιχειο τουλαχιστον πρεπει να ξερεις...

Δηλαδη πως θα με βρεις τι θα πεις ενας καστανος με γαλαζια ματια 1,85;Κ ετσι θα βγαλει στοιχεια;

Παντως αν ξερεις ενα απο ολα αυτα μπορεις στο

http://www.cddb.com

Βαζεις η τραγουδι η αλμπουμ η καλλιτεχνη κ σου βγαζει ΑΡΚΕΤΑ στοιχεια...

Για προγραμμα δεν ξερω αλλα κ να υπαρχει ΣΙΓΟΥΡΑ θα θελει internet...

Ελπιζω να βοηθησα...

Δημοσ.

Βασικά αν είναι να κάνεις rip ένα επίσημο άλμπουμ με οποιοδήποτε πρόγραμμα, πιστεύω όποιο και να 'ναι θα έχει επιλογή να λάβει πληροφορίες απο το διαδίκτυο. Μόνο τότε μπορείς να βρείς τίτλους κτλ χωρίς να δώσεις εσύ τίποτα. κομμάτια ξεχωριστά χωρίς να έχουν κάποιο στοιχείο πάνω τους είναι εξ' ορισμού αδύνατο. Τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα. Θα πρέπει πχ να ξέρεις τουλάχιστον άλμουμ και αριθμό κομματιού για να βρείς τίτλο και καλλιτέχνη. Επίσης, αν έχεις ένα άλμουμ ολόκληρο σε έναν φάκελο, μπρείς να τα επιλέξεις και με το Mp3tag να να πάρεις πληροφορίες. Αλλά είπαμε πρέπει όλα τα επιλεγμένα κομμάτια να είναι απο το ίδιο σιντί.

Δημοσ.
Βασικά αν είναι να κάνεις rip ένα επίσημο άλμπουμ με οποιοδήποτε πρόγραμμα, πιστεύω όποιο και να 'ναι θα έχει επιλογή να λάβει πληροφορίες απο το διαδίκτυο. Μόνο τότε μπορείς να βρείς τίτλους κτλ χωρίς να δώσεις εσύ τίποτα. κομμάτια ξεχωριστά χωρίς να έχουν κάποιο στοιχείο πάνω τους είναι εξ' ορισμού αδύνατο. Τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα. Θα πρέπει πχ να ξέρεις τουλάχιστον άλμουμ και αριθμό κομματιού για να βρείς τίτλο και καλλιτέχνη. Επίσης, αν έχεις ένα άλμουμ ολόκληρο σε έναν φάκελο, μπρείς να τα επιλέξεις και με το Mp3tag να να πάρεις πληροφορίες. Αλλά είπαμε πρέπει όλα τα επιλεγμένα κομμάτια να είναι απο το ίδιο σιντί.

ΣΩΣΤΟΣ...

Να πω ακομα οτι με τους γνωστους ripper αν θες ενα CD-audio(εταιρειας ή αντιγραφη ΟΧΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ) να το κανεις mp3 εχουν ολοι την επιλογη του CDDB η Cd-text που σου βγαζει αυτοματα τις πληροφοριες για καθε αλμπουμ(φυσικα πρεπει να εισαι online,για το cd-text δεν θελει)...

Δημοσ.

Δοκίμασε και το Magic MP3 Tagger:

Magic MP3 Tagger was specially designed to automatically identify and sort your music collection, which is a different approach than other tagging applications use. Magic MP3 Tagger does all the work for you by using a high sophisticated music identification algorithm!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...