Προς το περιεχόμενο

Dvd Και Τρεχα Γυρευε...

xphilip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους όσους θα διαβάσουν αυτό το post!!! Ελπίζω να μην τραβάτε ότι τραβάω εγώ με τους γ...........ς τους υπολογιστές!!!

Λοιπόν, για να μπαίνουμε στο θέμα, έχω ένα DVD CD- RW εδώ και ένα χρόνο. Τις τελευταίες βδομάδες τα μισά σχεδόν DVD που του βάζω να αναπαράγει δεν μπορεί να τα διαβάσει. Το περίεργο είναι ότι μερικά από αυτά τα έχει γράψει το ίδιο και τα έχω παίξει δεκάδες φορές με αυτό. Άλλα που δεν παίζει είναι κάτι άθικτα DVD της Δομής τα οποία μόλις τα είχα βγάλει από το κουτί. Τέλος πάντων τα DVD τα οποία δεν αξιώνεται να παίξει τα έχω δοκιμάσει σε άλλον υπολογιστή και πάιζουν μια χαρά...

Αν έχετε καμιά ιδέα πάνω σε αυτό, μήπως δεν φταίει ο φακός ( όχι ότι είναι και τρομερό να αγοράσω άλλο) γιατί του έχω βάλει του κόσμου τα καθαριστικά CD και τίποτα, μέχρι που το άνοιξα ο ίδιος να το καθαρίσω και πάλι τίποτα,τα ίδια. Αν έχετε και καμιά παρόμοια εμπειρία καλό θα ήταν!!

Για παρηγοριά!!!!!!!!!!!!.............

Δημοσ.

Πάρε κι ένα με τεχνολογία lightscribe η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα και θα είσαι και κομπλε από νέα τεχνολογία :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...