Προς το περιεχόμενο

Πως Μπορω..?

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρονια πολλα κατ'αρχας.

-οποτε βγαινει μηνυμα στα windows ''this programm is not responding'' και παταω 'end now' μου βγαινει και μια οθονη αν θελω να στειλω το λαθος καπου και εγω παταω don't send.πως μπορω να απενεργοποιησω αυτη την οθονη για να μην παταω συνεχεια don't send?

-υπαρχει κανενας οδηγος tips ή χρησεως να ελαφρυνω τα windows?

..ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

start...run και γραφεις regedit

τρεχει η Registry και πας HKEY CURRENT USER....CONTROL PANEL....DESKTOP και επιλεγεις το AUTO END TASKS...ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ και modify , πρεπει να ειναι μηδεν...το κανεις 1

Δημοσ.

thanx παιδες!δεν ξαναεμφανιστηκε το μηνυμα!παμε για αλλα..

κανενα tip ή προγραμμα να κανω πιο γρηγορα τα widows υπαρχει?χωρις overclocking βεβαια...

Δημοσ.
thanx παιδες!δεν ξαναεμφανιστηκε το μηνυμα!παμε για αλλα..

κανενα tip ή προγραμμα να κανω πιο γρηγορα τα widows υπαρχει?χωρις overclocking βεβαια...

eXEI POLLA AXRISTA SERVICES poy trexoyn ka8e fora poy xekinas, an ta kliseis 8a apodesmeyseis poroys.

Δημοσ.

-pinkpanther στην υπογραφη μου ειχα βαλει 2x256 μνημη,αλλα βγηκε icon

-il!as πως μπορω να μαθω ποια ειναι τα αχρηστα??

Δημοσ.
Egw exw anenerga ta exhs net-meeting remote desktop sharing,smart card,tis aytomates enhmerwseis,dromolish kai apomakrysmenh prosbasi,oyra ektypwshs.Ayta kala kanw etc paidia i exw kanei kamia blakeia?

mia xara ta'xeis kanei, einai ap'ta prwta poy prepei na kliseis, alla yparhoyn kialla, tora gia ton ka8ena einai diaforetika vevaia!

Δημοσ.
Egw exw anenerga ta exhs net-meeting remote desktop sharing,smart card,tis aytomates enhmerwseis,dromolish kai apomakrysmenh prosbasi,oyra ektypwshs.Ayta kala kanw etc paidia i exw kanei kamia blakeia?

εκανα disable τα 4πρωτα,τα υπολοιπα πως αναφερονται στα αγγλικα?υπαρχει καποιο link να ενημερωθω για περισσοτερα?

Δημοσ.

Insomnia.gr > Λειτουργικά Συστήματα > Windows

Windows XP & IE Pro Tips & Tweaks

antreaslam πηγαινε στο παραπανω λινκ.εχει πολλα καλα!!!εχω μεινει αναυδος!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...