Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμένη Eurobank Visa

louthiros20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό Φόρτισης/Επαναφόρτισης Έξοδα

Φόρτισης (EUR) Έξοδα

Επαναφόρτισης (EUR)

30 - 100 ευρώ 2 ευρώ 1 ευρώ

101 - 500 ευρώ 5 ευρώ 2 ευρώ

άνω των 501 ευρώ 10 ευρώ 5 ευρώ

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 801-111-1144 από σταθερό ή στο 210-9555000 από κινητό (24ώρες το 24ωρο) ή γράψτε μας στο [email protected]

:)

Δημοσ.

Σε οποιοδήποτε κατάστημα. Άλλωστε η κάρτες αυτές είναι έτοιμες χωρίς δηλαδή όνομα πάνω, παρά μόνο τον αριθμό. Απλά δεν θα σου δώσουνε pin για να κάνεις αναλήψεις/ καταθέσεις αλλά θα στο στείλουνε σπίτι. Εκτός κι αν έχεις ήδη λογαριασμό ebanking οπότε σου συνδέουν πάνω και τη προπληρωμένη και μπορείς να την φορτίζεις μέσω web.

Δημοσ.

Ερώτηση για Προπληρωμένη Eurobank Visa με το Expanded Use Number τί γινεται;Ξέρει κανείς? Ι mean εφόσον δεν παίρνεις λογαριασμό δεν μπορείς να δείς και τον τετραψήφιο αριθμό.Υπάρχει άλλος τρόπος;

Δημοσ.
Δοκίμασες να πάρεις τηλέφωνο στο helpline της Eurobank;

Όχι δεν ήξερα αν δίνουν αυτή την πληροφορία.Μια φορά που ρώτησα να μου πούν για κάποιο credit card transaction μου είπαν πως δεν δίνουν τέτοιες πληροφορίες.Μόνο τι ποσό έχω στην κάρτα.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.
Όχι δεν ήξερα αν δίνουν αυτή την πληροφορία.Μια φορά που ρώτησα να μου πούν για κάποιο credit card transaction μου είπαν πως δεν δίνουν τάτοιες πληροφορίες.Μόνο τι ποσο έχω στην καρτα.

Ευχαριστώ και πάλι.

Αν δεν την δίνουν από το τηλέφωνο, ζήτησέ τους να σου στείλουν εκτύπωση των συναλλαγών σου.

file vgale attica gift card. kanei gia ola. tin xrisimopoio edo kai ena xrono kai einai mia xara.

Προφανώς έχει ήδη βγάλει προπληρωμένη της Eurobank.

Δημοσ.
Δοκίμασες να πάρεις τηλέφωνο στο helpline της Eurobank;

To έκανα και όλα οκ. Μου δώσανε τον αριθμό.Και πάλι σ'ευχαριστώ!!!!!!!!!:grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...