Προς το περιεχόμενο

Καμια νεα συσκευη

kostassid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους και Χρονια πολλα. Προσφατα αγορασα ενα mp3 player kingston, κινητο sony ericsson 880, και φωτογραφικη casio....αναφερω τις μαρκες οχι απο ψωνιο αλλα για να δειτε το περιεργο της υποθεσης. Ολες οι συσκευες μου συνδεονται σε USB (mini) αλλα δεν αναγνωριζονται με τιποτα απο τον υπολογιστη.Ακομα και οταν κανω δεξι κλιλκ στο My Computer--> manage--> Disk Management ή Removable Storage δεν μπορω να δω τιποτα. Οταν τα συνδεω το usb δειχνει οτι κατι βρισκει αλλα μετα ειναι νεκρο....εχω δοκιμασει να ψαξω και μεσα απο τον Windows Explorer αλλα τιποτα.

Τωρα το κουφο...αν παω στο cmd και πατησω g: ,ή f: ,ή h: βλεπω κανονικα τις συσκευες μου και ετσι μπορω να μεταφερω τα αρχεια μου με εντολη copy *.* κτλ. αθανατο DOS!! Ti κάνω?

Συνθεση : INTEL PENTIUM D 915 2.8 GHZ - LGA775 - 800 FSB - BOX , ASUS P5PE-VM , 1 GB Ram twinMos , NVIDIA 5600FX, winXP SP2

Eπισης εχω δοκιμασει σε διαφορες USB της μητρικης

Δημοσ.

Δοκίμασες σε άλλο pc? Επίσης, τις συνδέεις όλες μαζί πάνω ή ξεχωριστά; Ίσως έχει πρόβλημα ο Explorer...

Δημοσ.

οκ θα δοκιμασω και σε αλλο pc, και αυτο που λετε με τις USB , το περιεργο ειναι αυτο που γινεται απο DOS mode...anyway ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα υστερα απο το β' μηνυμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...