kostassid Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Γεια σε ολους και Χρονια πολλα. Προσφατα αγορασα ενα mp3 player kingston, κινητο sony ericsson 880, και φωτογραφικη casio....αναφερω τις μαρκες οχι απο ψωνιο αλλα για να δειτε το περιεργο της υποθεσης. Ολες οι συσκευες μου συνδεονται σε USB (mini) αλλα δεν αναγνωριζονται με τιποτα απο τον υπολογιστη.Ακομα και οταν κανω δεξι κλιλκ στο My Computer--> manage--> Disk Management ή Removable Storage δεν μπορω να δω τιποτα. Οταν τα συνδεω το usb δειχνει οτι κατι βρισκει αλλα μετα ειναι νεκρο....εχω δοκιμασει να ψαξω και μεσα απο τον Windows Explorer αλλα τιποτα. Τωρα το κουφο...αν παω στο cmd και πατησω g: ,ή f: ,ή h: βλεπω κανονικα τις συσκευες μου και ετσι μπορω να μεταφερω τα αρχεια μου με εντολη copy *.* κτλ. αθανατο DOS!! Ti κάνω? Συνθεση : INTEL PENTIUM D 915 2.8 GHZ - LGA775 - 800 FSB - BOX , ASUS P5PE-VM , 1 GB Ram twinMos , NVIDIA 5600FX, winXP SP2 Eπισης εχω δοκιμασει σε διαφορες USB της μητρικης
kostassid Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 βρε παιδια, απο προχτες ουτε μια απαντηση, μαλλον επεσε βαρυ το αρνι? οπως και η πρωτη μερα στη δουλεια...
Rocketiar Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 dokimases apo to system na deis, an ta vlepei ekei toulaxiston?
dali13gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δοκίμασες σε άλλο pc? Επίσης, τις συνδέεις όλες μαζί πάνω ή ξεχωριστά; Ίσως έχει πρόβλημα ο Explorer...
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 malon kati me to pc ginetai.opos sou ipan dokimase se allo pc kai b.kane uninstall tis usb oles kai ase na tis xanaperasei mono tou.episis perna kai drivers gia chipset.
kostassid Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 αν εννοεις device manager κλπ, ναι εχω δοκιμασει αλλα το απολυτο κενο...
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ennoousa na sbiseis tis usb apo to device manager.
kostassid Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 οκ θα δοκιμασω και σε αλλο pc, και αυτο που λετε με τις USB , το περιεργο ειναι αυτο που γινεται απο DOS mode...anyway ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα υστερα απο το β' μηνυμα
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 isos kapou exei epilogi na min emfanizetai kapou alla ante na to brei.sto disk management pou ipe o filos pio pano den fenontai?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.