Προς το περιεχόμενο

Sleep mode στα Vista

iceman79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βάλει τα Vista Ultimate GR και τα δοκιμάζω.

Έχω διαβάσει για το νέο χαρακτηριστικό sleep αλλα δέν το βρίσκω

(έχω τα κλασικά: αναστολή, αδρανοποίηση και τερματισμό)

Μήπως ξέρει κανείς άν πρέπει να το ενεργοποιείσω απο κάπου?

Δημοσ.

Startup, sleep, and shutdown performance

In Windows Vista you'll experience better handling of all your PC's transitions between On and Off states. You can quickly put your PC in Sleep mode using the power button on the Windows Start menu or, if configured, using the computer's external power button. Sleep is a new power state that combines the quick-resume benefits of Standby with the data protection benefits of Hibernation.

http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/features/details/performance.mspx

Υποτίθεται οτι συνδιάζει την αναμονή και αδρανοποίηση.

Άν δεν κοπεί το ρεύμα συνεχίζει απο την μνήμη, ενώ άν κοπεί διαβάζει απο το δίσκο οπου τα έχει γράψει επίσης

Δημοσ.

Τι ιδέα.

Αφού λες και μόνος σου την λειτουργία.

Είναι έτσι ακριβώς. Το μηχάνημα μπαίνει σε κάτι σαν "stand by" μορφή με τις λειτουργίες που αναφέρεις και εσύ.

• Moderators
Δημοσ.
Μηπως το sleep σημαινει αδρανοποιηση στα ελληνικα ???? Αληθεια τι κανουν αυτες οι δυο λειτουργιες αναστολή, αδρανοποίηση ?????

Sleep σημανει Αναμονη.

Αδρανοποιηση ειναι το Hibernation.

Απ'οτι καταλαβα ειναι και θεμα BIOS το πως θα κανει το pc σου το standby, sleep κτλ.

Π.χ. εμενα με μια αλλη μητρικη με το sleep (αναμονη) με το που κουνουσα το ποντικι επανερχονταν σε 3-4sec.

Τωρα, στο sleep ΣΒΗΝΕΙ κανονικα, και επανερχεται σε 10sec, αφου δειξει τα κλασσικα POST messages.

Βεβαια δεν κανει αδρανοποιηση γιατι ουτε 20+sec κανει να γυρισει, αλλά αμα το βγαλω απο την μπριζα οταν ειναι σβηστο sleep την επομενη φορά μπουταρει απο την αρχη κανονικα (εν αντιθέσει με το hibernation).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...