poscaman Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 προσπαθω μια ωρα να καταλαβω τις διαφορες αυτων των 2 δισκων! στραβος ειμαι??? γιατι ο δεξια ειναι ακριβοτερος?
poscaman Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 ναι μωρε αλλα αυτος που ειναι πιο γρηγορος ειναι και πιο φτηνος!!!!!!!
iceman79 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1d0199f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&locale=en-US Ego phra ton 1o prin 1 vdomada o 2os einai ftiagmenos gia xrhsh 24/7 kai gia afto einai pio akrivos
poscaman Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 ενας 5ετιας WD που τον εχω 24/7 δεν εχει παθει τπτ ακομα.... καινουριο κολπο για να μας τα παιρνουν ειναι αυτο?
palawiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ο ST3500630NS είναι Raid έκδοση όπως είδα αλλού.Αν σε ενδιαφέρει το Raid.Kαι πιο ήσυχος από τον AS.Ο AS κάνει πολύ θόρυβο.Πολλοί παραπονέθηκαν για τον θόρυβό του
ferongr Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Οι σειρες ΧΧΧΧ.10 της Seagate χρησιμοποιει Perpendicular Recording (καθετη εγγραφη). Θεωρητικα αυτο σημαινει μεγαλυτερη ταχυτητα και αυξημενη αξιοπιστια καθοτι η πυκνοτητα GB/platter ειναι πολυ αυξημενη. Στην πραξη οι διαφορες ειναι μικρες (αν και υπαρκτες) οσον αφορα την ταχυτητα. Στην αξιοπιστια θα δειξει, καθοτι οι δισκοι ειναι καινουργιοι στην αγορα. Ελπιζω να σε διαφωτισα λιγο.
poscaman Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 ευχαριστω πολυ παιδια.παω για τον AS τελικα
poscaman Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 τον παρελαβα λοιπον σημερα και σαν newbie στο πρωτοκολλο sata εχω μια απορια.ο σκληρος πανω εχει μια εικονα η οποια λεει οτι αν ενα jumperακι ειναι σε καποια θεση η ταχυτητα μεταγωγης ειναι 1,5gb/s ενω αν τo jumperακι δεν υπαρχει η ταχυτητα του ειναι 3 gb/s.το jumperακι απο default υπαρχει. 1)γιατι? 2)να το αφαιρεσω??? (αφου εννοειται οτι θελω το maximum της ταχυτητας μεταφορας δεδομενωω) ευχαριστω πολυ
Vatos_locos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 αν η μητρική σου υποστηρίζει sata2 αφαίρεσε τo αν όχι αστο όπως είναι sata 1 = 1,5Gb/s sata 2 = 3Gb/s
poscaman Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 οκ! ευχαριστω!τι καλα,υποστηριζει...παω για διπλασιασμο της ταχυτητας λοιπον!
lary7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 οκ! ευχαριστω!τι καλα,υποστηριζει...παω για διπλασιασμο της ταχυτητας λοιπον! Μην το βλέπεις και τόσο αισιόδοξα. Αν τα 1,5MB/s ήταν πραγματικά τότε να είσαι σίγουρος πως δέν θα σε ενδιέφεραν τα 3!. Πάντος αν τον παραλάβεις γράψε 2 λόγια απο τις εντυπώσεις σου γιατί με ενδιαφέρει και εμένα άμεσα ο συγκεκριμένος.
parsifal Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 τι καλα,υποστηριζει...παω για διπλασιασμο της ταχυτητας λοιπον! Ε, κόψε και κάτι! Ο περιορισμός της διαμεταγωγής στους δίσκους δεν οφείλεται στα υπάρχοντα interfaces (IDE/SATA1,2/SCSI) αλλά στην καθυστέρηση που επιφέρουν τα μηχανικά κινούμενα μέρη. Αν συνδέσεις τον καινούριο δίσκο σου σε μητρική με SATA1 controller, πιστεύεις ότι θα έχεις τη μισή ταχύτητα; Το μόνο πλεονέκτημα που φέρνει το SATA2 είναι το NCQ, αν και στις υπάρχουσες υλοποιήσεις η όποια αύξηση των επιδόσεων θα μπορούσε να αποδοθεί και σε στατιστικό λάθος, άμα λάχει!
poscaman Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μην το βλέπεις και τόσο αισιόδοξα. Αν τα 1,5MB/s ήταν πραγματικά τότε να είσαι σίγουρος πως δέν θα σε ενδιέφεραν τα 3!. Πάντος αν τον παραλάβεις γράψε 2 λόγια απο τις εντυπώσεις σου γιατί με ενδιαφέρει και εμένα άμεσα ο συγκεκριμένος. 1)μιλαμε για 1,5Gbit/s και 3Gbit/s (περιπου 375 megabyte/sec στη 2η περιπτωση) 2)μεχρι τωρα ειναι αθορυβος παραπανω απ'οσο περιμενα,στο φουλ φορματ εκαψε αρκετα αλλα τωρα ειναι πιο κρυος απ΄τον 300αρι ΑΤΑ MAXTOR που εχω τωρα για ταχυτητα ειναι αρκετα καλη... Ε, κόψε και κάτι! Ο περιορισμός της διαμεταγωγής στους δίσκους δεν οφείλεται στα υπάρχοντα interfaces (IDE/SATA1,2/SCSI) αλλά στην καθυστέρηση που επιφέρουν τα μηχανικά κινούμενα μέρη. Αν συνδέσεις τον καινούριο δίσκο σου σε μητρική με SATA1 controller, πιστεύεις ότι θα έχεις τη μισή ταχύτητα; Το μόνο πλεονέκτημα που φέρνει το SATA2 είναι το NCQ, αν και στις υπάρχουσες υλοποιήσεις η όποια αύξηση των επιδόσεων θα μπορούσε να αποδοθεί και σε στατιστικό λάθος, άμα λάχει! μπουχου χου!!!!! με στεναχωρεις!!!! :(:( σοβαρα τωρα το σκληρο δεν τον δουλεψα καθολου στ 1,5 Gb/s οποτε δεν μπορω να δω τη διαφορα απ'την 3Gb/s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.