HcR21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 βρε παιδιά μια απορία αντε και πήρα το tank απο τον eleven αυτό πόσο πάνε τα μεταφορικά για να έρθει από θεσσαλονίκη γιατί και τo xtreamshop θεσσαλονίκη είναι και μην μηνώ προ εκπλήξεως και δεν έχω να τα πληρώσω όταν έρθουν Καμία 5-10 ευρώ το πολλοί αν το πάρεις απο το xtreamshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 παιδια έχω ήδη το block και τω ψυγείο από βδομάδα περιμένω και το block για το chipset μέχρι να μαζέψω τα λεφτά δηλαδή και είπα στο διάστημα επειδή μου μένουν κάτι λίγα να πάρω και σωλήνες αλλα δεν βρίσκω πουθενά κανένα link με κανένα μαγαζάκι που να πουλάει σωλήνες μισής ίντσα κανένας έχει ? το e-shop είδα κάτι σωλήνες 6 χιλιοστά που δεν πρόκειται να μπούν με καμια παναγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 να το αναστήσω γιατί χρειάζομαι κιάλι βοήθεια αν πάρω αυτό το δοχείο θα είμαι ένταξη η θα χρειαστώ και ένα μεγαλύτερο ακόμα ? για πείτε γιατί δεν ξέρω τι παίζει, το συγκεκριμένο θα με βολέψει να το βάλω στο κουτί με modes πάντα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976867&product=928267 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.