Προς το περιεχόμενο

Watercooling στα σκαριά

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βασικά παράγγειλα το ψυγείο και ρακόρ από βδομάδα πάω να πάρω και την αντλία

κάτι άλλο άκυρο τα ρακόρ που πήρα είναι με σπείρωμα λέει G1/4' και διάμετρο G1/2'' το ψυγείο γραφει ότι δέχεται τέτοια ρακόρ οποτε κυριλέ η L20 δέχεται τέτοια ρακόρ γιατί στην περιγραφή δεν γραφει τίποτα και μήπως είναι μικρά τα G1/2'' ?

αφτα τα tank δεν 8α είναι μικρα που μου δίνεις στο link ? βασικα απο πόσο χωρητικότητα πρέπει να έχω η δεν παίζει ρολο δεν είναι ότι όσο πιο meaglo tank θα έχω λογικά θα έχω πιο πολύ ψυκτικό υγρό οποτε θα έχω καλύτερς θερμοκρασίες ? ποπό μόλις ανακάλυψα ότι είναι τελείως άσχετος επί του θέματος

thanks again για τον χρόνο σας όλους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

To reservoir που πάει μαζί με το fillport είναι απλώς για να σε διευκολύνει στο γέμισμα. Δεν λειτουργεί σαν ένα κλασικό reservoir δλδ (με είσοδο και έξοδο) και ως εκ τούτου δεν έχει λόγο να είναι πιο μεγάλο.

Ναι εντάξει στη θεωρία το μεγαλύτερο reservoir σημαίνει και καλύτερες θερμοκρασίες. Στην πράξη όμως οι διαφορές είναι σχεδόν αμελητέες. Πιο πολύ χρησιμοποιούμε το reservoir για την ευκολία στην εξαέρωση και στη συμπλήρωση νερού, παρά για την βοήθεια στις θερμοκρασίες...

ποτε θέλουμε και reservoir και δοχείο για το υγρό ok τώρα νομίζω ότι το πιάνω το θέμα οποτε αποβδόμαδα μάλλον παραγγέλνω και την αντλία και το reservoir και μένουν δοχείο και τα block για τα ρακόρ με την L20 έχεις καμια ιδέα ?

Στην L20 δε χρειάζεσαι απαραίτητα νέα ρακόρ. Μπορείς να βάλεις το λαστιχό σου πάνω στα υπάρχοντα της αντλίας. Βέβαια δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μπλε παξιμάδι της αντλίας για να σφίξεις το λάστιχο, αλλά ένα κλασικό σφιχτηράκι με βίδα. (Ελπίζω να τα έχεις ήδη προμηθευτεί. Αν όχι το καλύτερο μέρος για αυτά είναι η Αθηνάς στο Μοναστηράκι). Btw τι λάστιχο έχεις πάρει;

ποπό μόλις ανακάλυψα ότι είναι τελείως άσχετος επί του θέματος

Κανείς μας δε γεννήθηκε ξέροντας τα όλα.

ακόμα λάστιχα δεν έχω πάρει ούτε σφιχτηράκια ξεκινάω από το μηδέν πήρα το ψυγείο και 4 ρακόρ γιατί νόμιζα ότι θα χρειαστεί και η αντλία δεν πειράζει ας μείνουν λάστιχα λέω να πάρω στο τέλος να δω τι θα χρειαστώ με όλα τα κομμάτια για λάστιχα υπάρχει καμια πρόταση η είναι όλα ίδια ?

Κοίτα αν δεν έχεις ιδιαίτερα πολλές γωνίες και το κλασικό αλφαδολάστιχο θα σου κάνει τη δουλειά, αν και εγώ θα σου πρότεινα λάστιχο Eheim για λίγη περισσότερη ασφάλεια. Απο κει και πέρα υπάρχουν και οι λύσεις της Tygon και της Clearflex οι οποίες όμως και ξεφεύγουν στην τιμή...

κάποιες ερωτήσεις ακόμα τα ρακόρ μου πειράζει που θα είναι αυτά ? νομίζω δεν είναι χάλκινα και αυτά

θα έχω πρόβλημα αν είναι να ψάξω για πλαστικά ? αν έχει κανένας ιδέα που μπορώ να βρω πλαστικά ?

για υγρό τι θα να βάλω μέσα έχω ακούσει για ορο με οινόπνευμα και χίλιους άλλους 2 συνδυαμού αλλά κολλάω με τα αντισκουριακα τα UV και όλες τις ιστορίες κανένα έτοιμο δεν υπάρχει που να τα έχει όλα ?

Μια χαρά είναι τα ρακόρ που έχεις βρει. Δεν είναι αλουμίνιο και ως εκ τούτου δεν έχεις πρόβλημα.

Αποσταγμένο νεράκι και δυο κουταλίες οινόπνευμα και είσαι ΟΚ. Πολλοί βάζουν και ένα χαπάκι διαλυμένο erythromycin (αντιβίωση). Δεν έχω βάλει ποτέ και δεν έχω πάθει κάτι...

ok thanks και για τω πρήξιμο που κάθεσαι και τρώς και και άλλο μια και έχω UV λαμπίτσες μέσα στο pc έλεγα να του βάλω και κανένα διάλυμα για να γίνει UV τo νερό εκεί τι παίζει θα έχω κανένα πρόβλημα

κουταλιές τις σούπας η του γλυκού :mrgreen:

Οχι δεν εχεις προβλημα μια χαρα θα ειναι...τουλαχιστον εμενα δεν επιασε φυκια :D

Το λάστιχο να προσεξεις γιατι αν ειναι μουφε θα ξεραθει γρηγορα ασε που δε θα λυγιζει και θα σου βγαλει τη παναγια στις γωνιες.

btw παρε και λιγο καναβι(τριχα) μηπως εχεις απο πουθενα διαρροες.

Ps εννοειται οτι οταν ερθουν ολα τα κομματια θα τα δοκιμάσεις πρωτα εξω απο το pc...θα τα αφησεις πανω σε μια εφημεριδα μερικες ωρες με την αντλια να δουλευει και μετα αφου δεις οτι δεν εχεις απο πουθενα διαρροη τοτε θα τα βαλεις μεσα!

βρε παιδιά μια απορία αντε και πήρα το tank απο τον eleven αυτό πόσο πάνε τα μεταφορικά για να έρθει από θεσσαλονίκη γιατί και τo xtreamshop θεσσαλονίκη είναι και μην μηνώ προ εκπλήξεως και δεν έχω να τα πληρώσω όταν έρθουν :D

Xtremeshop Light Edition μου δείχνει πολύ καλύτερο εγώ αν έπαιρνα έτοιμο Kit αυτό θα έπαιρνα από τα 2 που λες παίρνεις και ένα tank και είσαι κυριλέ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...