ioannis Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Έχω έναν σκάνερ studiostar της agfa που τον δούλευα μέχρι τώρα σε παλιό pc, τώρα θέλω να τον δουλέψω σε καινούργιο pc, αλλά ο σκάζι κοντρόλερ που έχει δεν μπαίνει στα καινούργια σλοτ. Επειδή είμαι από επαρχία ρωτάω να μάθω αν μπορώ να βρώ κοντρόλερ για σύγχρονα pc. Ευχαριστώ.
thanocaster Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δηλαδή μπαίνει σε θύρα ISA; Μάλλον δύσκολα θα βρεις πλέον. Δεν μπορεί να συνδεθεί με άλλο τρόπο;
ioannis Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ναι Thanocaster μπαινει σε θυρα ISA, νομίζω ότι υπάρχει και άλλος τρόπος και αυτόν περιμένω να ακούσω από κάποιον με το ίδιο scanner. Ευχαριστώ και χρόνια πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.