Προς το περιεχόμενο

Φαρμακοποιοί στο forum?

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος να μου πει τις τιμες για τα εξης: adderall, ritalin, dexedrine και καθως σε τι ποσοτητες υπαρχουνε. η συμμετοχή με ικα ποσο ειναι πλεον?

απλα θελω να δω αν συμφερει να παρω τα φαρμακα απο αγγλια η να μου τα στειλουνε απο ελλαδα.

Δημοσ.

Τα φάρμακα αυτά απο όσο γνωρίζω δεν έχουν έλλειψη στην Ελλάδα, για τις τιμές χωρίς κάποιο ταμείο δεν τις γνωρίζω. Η συμμετόχη του ΙΚΑ είναι απο 25% και με ιατρική γνωμάτευση απο δημόσιο νοσοκομείο μπορεί να είναι και 0% ανάλογα με το ιστορικό. Αν δεν σε συμφέρει οικονομκά καλύτερα να τα πάρεις απο το εξωτερικό. Για τις τιμές θα ρωτήσω στο νοσοκομείο που δουλέυω.

Δημοσ.

Συγνωμη για την σφηνα.Να ευχηθω οποιος παρει αυτες τις αμφεταμινες να μην τις χρειαστει για πολυ.Φανταζομαι θα ειστε ενημερωμενοι για τους κινδυνους.Περαστικα και πατε και σε κανα αλλο γιατρο αν δεν το εχετε κανει ηδη.

Δημοσ.

αντιστοιχα ελληνικα υπαρχουνε? το ritalin τι τιμη εχει?

αν παντως υπαρχει καποιος που μπορει να μου πει 100% πλζ

Δημοσ.

βαλτε και το concerta στην λιστα.

απο το λιγο ψαξιμο που εκανα, το adderall δεν υπαρχει ευρωπη , και το dexedrine μαλλον υπαρχει μονο αγγλια , και σε ελαχιστες ακομα χωρες.

αν καποιος γνωριζει παραπανω, ας ποσταρει.

στην κοπελα που απαντησε¨ Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται

στα φαγανε :P

Δημοσ.

Σαν concerta δεν κυκλοφορε στην Ελλαδα.Τωρα αν μου πεις δραστικη ουσια και δοσολογιΑ(mg) θα σου πω αν υπαρχει αντιστοιχο.

(τωρα το μαθα,γραφω ελληνικα;))

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ritalin

Brand names of drugs that contain methylphenidate include Ritalin (Ritalina, Rilatine, Ritalin LA (Long Acting)), Attenta, Concerta (a timed-release capsule), Metadate, Methylin and Rubifen. Focalin is a preparation containing only dextro-methylphenidate, rather than the usual racemic dextro- and levo-methylphenidate mixture of other formulations

Δημοσ.

Τελικα πηρα ενα τηλεφωνο σε ενα φαρμακειο στην ελλαδα, το ritalin εχει 5.20

τα αλλα ειναι missing in action...

Δημοσ.

Δυστυχως έτσι γινεται με τα φαρμακα που εισαγει το ΙΦΕΤ.Μπορει να υπαρξουν πολυ μεγαλα διαστηματα που δεν υπαρχει stock,γιατι απλουστατα δεν τα εισαγει τακτικα.Οποτε μη βασιστεις σε αυτό,κοινώς μην περιμενεις γιατι μπορει να αργησει παρα πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...