alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Έχω ενα Σκληρό Δίσκο τον οποίο και θέλω να κρύψω και να το βλέπω μόνο μετα απο εισαγωγή κωδικού. Έχω ένα πρόγραμμα το "Universal Shield 4.0" που κάνει αυτή τη δουλειά αλλα θέλω αν έχει κάποιος κάτι άλλο να μου προτείνει. Να μου κρύβει δηλαδή όλο το δίσκο και να μην μπορεί να μπεί κανείς που θα κάτσει στο Πι Σι μου.
iceman79 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 ego vazo pantos to lock folder xp apo thn idia etairia
Mariosxaniaomg Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Lol kai na mhn mporeis na to anoixeis meta ti wraia.A na rwthsw kati ama kaneis uninstall to programma feygei o kwdikos?
Sam235 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Lol kai na mhn mporeis na to anoixeis meta ti wraia.A na rwthsw kati ama kaneis uninstall to programma feygei o kwdikos? Για να είσαι σίγουρος, σε αυτή την περίπτωση πρώτα βγάζεις τον κωδικό, απενεργοποιείς όλες τις "ασφάλειες" που έχεις βάλει και μετά κάνεις unistall. Δεν ξέρω τι γίνεται όμως στην περίπτωση που "κρεμάσει" το λειτουργικό και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από τα παραπάνω. Sam.
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Lol kai na mhn mporeis na to anoixeis meta ti wraia.A na rwthsw kati ama kaneis uninstall to programma feygei o kwdikos? se afto pou xrisimopoio ego (universal shield) nai. Aplos se afto dixni ton disko apla den einai prospelasimos. Ego thelo na min fenete katholou
Eusebius Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Αν αυτοί που κάθονται στο πισί δεν ξέρουν πολλά από κομπιούτερ, μπορείς να κάνεις κάτι πολύ απλούστερο: 1. Κατεβάζεις το Tweak UI της Microsoft. 2. Του λες να κρύψει τον δισκο που θες. 3. Για να τον δεις, γράφεις στη γραμμή διευθύνσεων του Windows Explorer (ή στο File Name των διαλόγων Open/Save ή όπου αλλού) το γράμμα, π.χ., x:, και τον βλέπεις. btw, η τελευταία έκδ. του TrueCrypt υποστηρίζει και Βίστα.
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Eusebius to skeftika afto pou les alla mesa apo programmata px NERO fenete o diskos.
Eusebius Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Βγάλε το Nero! :-P Συγγνώμη, δεν το ήξερα αυτό. Ο μόνος άλλος τρόπος που μπορώ να φανταστώ για να κρυφτείς από κάποιον που δεν ξέρει είναι να αφαιρείς τον δίσκο από το Disk Management, αλλά είναι μπελάς και δεν ξέρω αν γίνεται να αυτοματοποιηθεί. Πάντως τα προγραμματάκια τύπου Folder Lock κλπ. προσωπικά τα αποφεύγω. Δεν θέλω να κλαίω τα αρχεία μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.