Προς το περιεχόμενο

Vista και ενεργοποιηση

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να κανω αυριο το πρωτο μου format...Εχω γνησια vista home premium.Θα δεχθουν παλι το ιδιο serial ή θα μου λενε οτι εχει χρησιμοποιηθει ???? Η εμπειρια μου σε format με γνησια windows ειναι μηδενικη...Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Τουλάχιστον απ'ότι ξέρω από τα xp αν κάνεις φορμάτ στο ίδιο μηχάνημα (ίδιο hardware) και ξανά ενεργοποίηση , τότε δεν τρέχει τίποτα.

Ρίχτου άφοβα :P

Πως τα κατάφερες πάλι :lol: :mrgreen: :grin:

Δημοσ.

Και εγώ από εμπειρία με xp που έχω σίγουρα παίρνει τον ίδιο αριθμό. Τα vista δεν τα έκανα ακόμα φορματ οπότε δεν μπορώ να σου πω σίγουρα.

Δημοσ.

Ναι κανονικα Πανο...Εβαλα το σεριαλ απο την αρχη μετα την εγκατασταση ειπα ενεργοποιηση και ολα ΟΚ....Μου εβγαλε και το σηματακι των original.

Υ.Γ

Σηκω και κανενα κινητο...Μην το κανεις σταθερο...:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

Και το ερωτημα του ...πονηρου (οχι εξυπνου Ελληνα...) Aν βαλω απο το ιδιο dvd τα vista σε αλλο pc θα βλεπει η "μαμα Microsoft" δυο pc με το ιδιο serial οταν μπαινουν στο internet ???

Δημοσ.

ο καθε υπολογιστης εχει εναν δικο του μοναδικο κωδικο ο οποιος διαμορφωνεται βασει του hardware.αυτος ο κωδικος αντιστοιχιζεται στο SN,και ετσι γινεται ο ελεγχος αν το ιδιο SN ανηκει σε 2 διαφορετικους υπολογιστες

Δημοσ.
ο καθε υπολογιστης εχει εναν δικο του μοναδικο κωδικο ο οποιος διαμορφωνεται βασει του hardware.αυτος ο κωδικος αντιστοιχιζεται στο SN,και ετσι γινεται ο ελεγχος αν το ιδιο SN ανηκει σε 2 διαφορετικους υπολογιστες

Μαλιστα...Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...