Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Σκεφτομαι να κανω αυριο το πρωτο μου format...Εχω γνησια vista home premium.Θα δεχθουν παλι το ιδιο serial ή θα μου λενε οτι εχει χρησιμοποιηθει ???? Η εμπειρια μου σε format με γνησια windows ειναι μηδενικη...Ευχαριστω πολυ.
wert Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Τουλάχιστον απ'ότι ξέρω από τα xp αν κάνεις φορμάτ στο ίδιο μηχάνημα (ίδιο hardware) και ξανά ενεργοποίηση , τότε δεν τρέχει τίποτα. Ρίχτου άφοβα Πως τα κατάφερες πάλι :grin:
agri0gatos Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Και εγώ από εμπειρία με xp που έχω σίγουρα παίρνει τον ίδιο αριθμό. Τα vista δεν τα έκανα ακόμα φορματ οπότε δεν μπορώ να σου πω σίγουρα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μολις το εκανα με επιτυχια !!!!! Ευχαριστω.:?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Γιάννη είναι ενεργοποιημένα τα Vista? Το έχεις τσεκάρει? Εγώ μετά απο Format, έπρεπε να καλέσω τηλεφωνικά την MS για να μου δώσουν άλλο κωδικό ενεργοποίησης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ναι κανονικα Πανο...Εβαλα το σεριαλ απο την αρχη μετα την εγκατασταση ειπα ενεργοποιηση και ολα ΟΚ....Μου εβγαλε και το σηματακι των original. Υ.Γ Σηκω και κανενα κινητο...Μην το κανεις σταθερο...:evil: :evil: :evil:
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Και το ερωτημα του ...πονηρου (οχι εξυπνου Ελληνα...) Aν βαλω απο το ιδιο dvd τα vista σε αλλο pc θα βλεπει η "μαμα Microsoft" δυο pc με το ιδιο serial οταν μπαινουν στο internet ???
poscaman Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 ο καθε υπολογιστης εχει εναν δικο του μοναδικο κωδικο ο οποιος διαμορφωνεται βασει του hardware.αυτος ο κωδικος αντιστοιχιζεται στο SN,και ετσι γινεται ο ελεγχος αν το ιδιο SN ανηκει σε 2 διαφορετικους υπολογιστες
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 ο καθε υπολογιστης εχει εναν δικο του μοναδικο κωδικο ο οποιος διαμορφωνεται βασει του hardware.αυτος ο κωδικος αντιστοιχιζεται στο SN,και ετσι γινεται ο ελεγχος αν το ιδιο SN ανηκει σε 2 διαφορετικους υπολογιστες Μαλιστα...Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.