Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ρε παιδιά υπάρχει κανένα online δισκάδικο αλλα να έχει cd's από πολύ παλιές χρονολογίες μέχρι σήμερα αλλα επειδή δεν έχω πιστωτική αν γίνετε να βρούμε κανένα που να στέλνει αντικαταβολές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Yr The man yr the man πάω να ψάξω να βρω τα cd του Frost επιτέλους σου χρωστάω καλή ανάσταση
Sellers Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Πάντως δεν έχει και πολύ καλές τιμές. Σε σχέση με τα Metropolis π.χ όπου συνήθως παίρνω τα cd είναι πολύ πολύ πιο ακριβά. Για online τιμές (δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος όρος) δεν ξέρω να πώ...
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 νάι όντως και από όσο είδα δεν έχει και τα cd's που ψάχνω αλλα δεν μπορώ να πάω και metropolis γιατί εκτελώ χρέη baby siting αλλα όταν πάω θα τo σηκώσω όλο πάλι γιατί έχω παραμελήσει αρκετά την δισκοθήκη μου υπάρχει τo rhythm στα εξαρχέα αν δεν το ξέρετε αξίζει να περάσετε μια βόλτα έχει τρελα δισκάκια εκεί πέρα
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 νάι όντως και από όσο είδα δεν έχει και τα cd's που ψάχνω δηλαδη δεν ειμαι the man of the year????:-| snif....:cry:
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 δεν πειράζει ο τίτλος μένει αφού τον έδωσα όλο και κάτι θα βρω και σε αυτό το δισκάδικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.